Aktywne Wpisy
tangens_kutangens +568
Czy tylko mnie tak poruszyła śmierć tego żołnierza?
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
EmDeCe +742
#konfopis #partiamem #polityka #bekazprawakow
Też tak macie, że jak widzicie komentarz z frazą "uśmiechnięta polska" to wiecie, że wrzucający to psychofan #konfopis a jego IQ to max 62?
Bo ja tak ¯\(ツ)/¯
Też tak macie, że jak widzicie komentarz z frazą "uśmiechnięta polska" to wiecie, że wrzucający to psychofan #konfopis a jego IQ to max 62?
Bo ja tak ¯\(ツ)/¯
#remontujzwykopem #ogrodnictwo #pytanie #rosliny
@ks2m: czym innym jest 1,5 tony rozłożone na całym mieszkaniu, a czym innym tona na jednym metrze kwadratowym. ¯\_(ツ)_/¯
Normalnie wciągniesz na linie.
Sam plastik HDPE jest lekki.
Tylko musisz wziąć kolegę do pomocy, bo musicie wciągać jednocześnie na dwie liny, bo inaczej będzie się bujać.
Sam mam takie dwa na balkonie i na 4 piętro spokojnie wciągnąłem z kolegi na linkach.