Aktywne Wpisy
fatoom87 +743
Tez macie tak, że z wiekiem co raz mniej ciągnie was do alkoholu?
Jak pomyślę, że następnego dnia będę się czuł fatalnie to wolę nie pić, żeby ranio wskoczyć na rower czy porobic coś fajnego.
#alkoholizm #alkohol
Jak pomyślę, że następnego dnia będę się czuł fatalnie to wolę nie pić, żeby ranio wskoczyć na rower czy porobic coś fajnego.
#alkoholizm #alkohol

Beszczebelny +92
Obczajam ten kalkulator "kredytu 0%" i się śmieję xD
1. Single praktycznie wykluczeni czyli jako 30letni facet zarabiajacy np 8000zł nie masz szans na mieszkanie w mieście i tym samym jesteś wykluczony z przyszłego tworzenia związku, rodziny i produkcji ilości Polaków.
2. Patola z trójką dzieci może za to wziąć piękne deweloperskie mieszkanie za prawie 700 tys i płacić ratę....1375zł.
1375zł! xddd przecież przy tego typu racie to jest ogromne pole do
1. Single praktycznie wykluczeni czyli jako 30letni facet zarabiajacy np 8000zł nie masz szans na mieszkanie w mieście i tym samym jesteś wykluczony z przyszłego tworzenia związku, rodziny i produkcji ilości Polaków.
2. Patola z trójką dzieci może za to wziąć piękne deweloperskie mieszkanie za prawie 700 tys i płacić ratę....1375zł.
1375zł! xddd przecież przy tego typu racie to jest ogromne pole do
źródło: Screenshot 2024-04-12 at 08-03-44 Kalkulator Mieszkanie na Start_ Kredyt 0% – Hipoteka bez tajemnic
Pobierz

Próbowałem zmieniać DNS, wyłączyłem ipvn6 (w systemie i przeglądarce) i nic nie pomogło. Internet chodzi mi dobrze tylko przez pierwsze 10 minut od włączenia kompa.
Moja karta sieciowa: Intel PRO/Wireless 3945ABG
Co zrobić aby to naprawic??
dig google.pli jak się te czasy kształtują dla różnych stron.
1. Ubuntu 11.04
2. Mój resolv.conf: http://pokazywarka.pl/o3em22/
Edytowałem ten plik wdł. jakiegoś poradnika.
3.
Google.pl - Query time: 13 msec
Wykop.pl - Query time: 13 msec
Ale teraz akurat chodzi szybko bo nie siedze długo na kompie. Sprawdze później query time jak będzie zamulał.
Jak mogę utworzyć nowy plik: /etc/modprobe.d/rtl8192ce.conf
Tzn w tym katalogu nie mogę nic zrobić. Jest jakaś komenda na utworzenie nowego pliku tam?
@anonim1133: Na Firefoxie, ale to chyba nie ma nic do rzeczy.