Wpis z mikrobloga

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@MartinoBlankuleto: no ale to nie sa zadne aksjomaty, nie mozna tego tak upraszczac. To tak jak antykatole sie #!$%@? ze jak to tak, katol a #!$%@? na kogos. To tak nie dziala. Jak ktos cie wali na #!$%@? to nie bedziesz go nie nienawidzic, pytanie o co poszlo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 37
@MartinoBlankuleto: typowa alternatywa jest typowa xD
Dopóki jest po mojemu, jest git. Jak ktoś ma inne zdanie, niż ja, to się koncertowo trzeba zesrać i sapać, bo ktoś śmie myśleć inaczej. Banda kretynów niedostosowana do życia w społeczeństwie, bezczelni hipokryci.
  • Odpowiedz
  • 307
@cockosova: pani Wiewiórka jest działaczką "pro-life" zakłada fejkowe konta na grupach pomagających ogarnąć aborcję (czy to tabletki po, czy wycieczka do naszych sąsiadów), oferując "pomoc" dziewczynom - gdzie tak naprawdę próbuje przekonać laski do donoszenia ciąży. Gdyby na tym się skończyło to spoks, pisać każdy sobie może. Ale pani Wiewiórka zgłasza przy okazji na policje wszystkie osoby oferujące pomoc (bo w naszym kraju samo informowanie jakie są opcje i jak
  • Odpowiedz
@Thermao: Odniosę się do przypadku 17 latki który przedstawiłeś.

Jeżeli to dziecko nie zostało poczęte przez gwałt, nie zagraża życiu i zdrowiu matki,
nie powinniśmy mówić tutaj o aborcji.
  • Odpowiedz
nie byliby, bo nie zmarnowaliby jej i jej gowniakowi zycia.

@KootyCat: A co, ona nie wiedziała, skąd się biorą dzieci? Skąd wiesz, że nie wychowają tego gówniaka?
  • Odpowiedz
Myślę, że w tym fragmencie chodziło raczej o ultimatum związane z wyrzucaniem z domu.

@kolnay1: Też prawda. Powinni byli inaczej z nią pogadać, po dobroci. "Stało się, nic się nie martw. Razem sobie poradzimy. Masz nasze wsparcie."
  • Odpowiedz
  • 19
@kuba560x: W innych krajach aborcja jest szerzej legalna wiec jak najbardziej jest mowa o aborcji, wystarczy pojechać na wycieczkę. Może być problem tylko z zamkniętymi granicami obecnie. Zabranianie komuś udana się do innego kraju aby zrobić coś co jest nielegalne w kraju pochodzenia to ograniczanie jego wolności.
  • Odpowiedz