Wpis z mikrobloga

Żyjemy w komunie.
Nikt mi nie wmówi że to jest demokracja, w sytuacji gdy policja bierze szwadron na protestujących i ich zwija. Nie ma stanu wyjątkowego, nie mieli prawa nic robić. Cynk poszedł z góry.
Jak to mówił morwiecki [tfu] obudzimy się w nowej rzeczywistości.

Je***ć pis!

#polityka #protest #tvpis #bekazpisu #wybory #polska #policja
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja wam powiem że się nawet nie zdziwię jak oni zatrudniają ruskich do pisania tych postów, polak w życiu by nie bronił tego syfu, aż tak tępi to nie jesteśmy nie licząc tych co chcą kasy i starych bab
  • Odpowiedz
  • 16
@czywamsienudzi osobiście to nie interesuje mnie zbytnio kto wygra, bo tak naprawdę prezydent dużo nie może.

Gdyby Polska miała opozycję prezentującą chociaż jakiś średni poziom to PiS nigdy nie wygrałoby wyborów. A teraz obwiniają Polaków za to że przegrali , nie widząc żadnej swojej winy. Najgorsza opozycja od lat co by nie mówić
  • Odpowiedz
Gdyby Polska miała opozycję prezentującą chociaż jakiś średni poziom

@Soulmyr: Typowa argumentacja pisowskich trolli, jak już nie da się dłużej bronić pisowskiego s----------a to płynnie przechodzimy na pozycję "ale ta opozycja beznadziejna".
  • Odpowiedz
polak w życiu by nie bronił tego syfu, aż tak tępi to nie jesteśmy nie licząc tych co chcą kasy i starych bab

@czywamsienudzi: Rozczaruję Cię te posty piszą Polacy z krwi i kości. Tym razem ewidentnie jak na dłoni widać że to nie Niemcy/Żydzi/Rosja rozwalają ten kraj, tylko Polacy własnymi rękoma.
  • Odpowiedz