Aktywne Wpisy

stary_grat +12
Czesc, mam pewien problem ze współpracownikiem u mnie w zespole. Na jednym ze spotkań pare dni temu przerwał mi mówiąc cytuje "nie zesraj się" w momencie jak wtrąciłem w jego wypowiedź, że nie ma racji i mam lepsze rozwiązanie. Poza tą chamską odzywką zauważyłem, że często się świeci w komunikatorze na "zaraz wracam" co sugeruje że nie ma go przy komputerze, wręcz według notatki którą prowadzę nie ma go po 1-2h dziennie

bArrek +164
Obiad chłopski starokawalerski do oceny
źródło: 6de48f2c460df
Pobierz

Nikt mi nie wmówi że to jest demokracja, w sytuacji gdy policja bierze szwadron na protestujących i ich zwija. Nie ma stanu wyjątkowego, nie mieli prawa nic robić. Cynk poszedł z góry.
Jak to mówił morwiecki [tfu] obudzimy się w nowej rzeczywistości.
Je***ć pis!
#polityka #protest #tvpis #bekazpisu #wybory #polska #policja
Komentarz usunięty przez moderatora
Gdyby Polska miała opozycję prezentującą chociaż jakiś średni poziom to PiS nigdy nie wygrałoby wyborów. A teraz obwiniają Polaków za to że przegrali , nie widząc żadnej swojej winy. Najgorsza opozycja od lat co by nie mówić
źródło: comment_1588917945eAnnHpQM8aZiZqVtEVRO4p.jpg
Pobierz@Soulmyr: Typowa argumentacja pisowskich trolli, jak już nie da się dłużej bronić pisowskiego s----------a to płynnie przechodzimy na pozycję "ale ta opozycja beznadziejna".
@Soulmyr: Przeciez gdyby w 2015 wygral ktos inny a nie Duda to o PiS juz nikt by nie pamietal.
@czywamsienudzi: Rozczaruję Cię te posty piszą Polacy z krwi i kości. Tym razem ewidentnie jak na dłoni widać że to nie Niemcy/Żydzi/Rosja rozwalają ten kraj, tylko Polacy własnymi rękoma.