Wpis z mikrobloga

#dzieci #koronawirus #bekazlewactwa #bekazprawakow

Drodzy rodzice, jeżeli nie umiecie dopilnować swojego bachorstwa, to wyprowadzajcie je na smyczy, jak psy. Dzisiaj w parku jakiś bachor podbiegł do mnie i psa i uderzył mojego psa długim patykiem. Pies ze schroniska, strachliwy, wiele miesięcy pracy które się poszło wietrzyć. Jak krzyknąłem do rodziców że mają zabierać to małe gówno z dala ode mnie, to odkrzyknęli że to tylko dziecko. Pies próbował ugryźć bo bachor się zamachnął drugi raz i awantura na pół parku. Także pamiętaj drogi rodzicu, jeżeli twój śmierdzący bachor taki jest to albo go pilnuj, albo jeżeli trafi na mnie i coś takiego przewinie, to nie będę się zastanawiał ani sekundy, żeby zdjąć gówniarzowi głowę z szyi soczystym kopniakoem
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kefas_safek: ty se mozesz nienawidzic psiarzy, a ja nienawidze bachorow bo sa niewychowane a rodzice nie potrafia tej swojej gownazerii upilnowac. I nie obchodzi mnie ze bachor>pies, maja to swoje smierdzace paskudztwo trzymac na smyczy jezeli nie potrafia upilnowac, ja swojego psa mam na smyczy i nikogo nie zaczepia, to niech oni sie tez #!$%@?. Dzieciak leje patykiem obcego psa a rodzice nic, #!$%@? skandal.. Powinien dostac ten dzieciak kopa
  • Odpowiedz