Aktywne Wpisy
TurboEgo +83
czy jak człowiekowi resztki mózgu się starzeją to idzie na ryby, grzyby i interesuje się olimpiadą, gałą i polityką?
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
kontophone +208
tutaj, na wykopie, konto pp już nie odpisuje. na ich stronie, również bez odpowiedzi, mój ticket wisi już od ponad tygodnia. na fb "odpisali", tzn. zrobili copy-paste standardowej formułki, którą wysyłają do wszystkich - bez konkretów.
nawet jeśli wypłacą mi te środki, w co bardzo mocno wątpię, to nigdy w życiu nie skorzystam już z ich usług. w międzyczasie założyłem konto na goodie, gdzie transakcje naliczyło mi błyskawicznie i bez żadnych problemów...
#planetplus
@PlanetPlus: no sorry, ale jakbyście żyli (w sensie - system robił to co ma robić) to by nie było zalewu pytań i ogromu pracy z odpowiadaniem.
Wszystko u was wisi, tak cashbacki sprzed 5 miesięcy (np u mnie AliExpress 06.01.2020, 19:49 - i nowsze, status nadal Oczekiwany) jak i zlecone wypłaty - też nie zrealizowane ponad miesiąc. To powoduje
@PlanetPlus: wcześniej mieliście ogrom pracy związanej ze stroną, później (i nadal aktualne) - z wypłacaniem cashbacku, teraz - z odpowiadaniem na pytania. oj, coś mi się wydaje, że sytuacja wygląda coraz gorzej, a mimo wszystko nadal robicie dobrą minę do złej gry. tylko