Wpis z mikrobloga

#seriale #westworld

Naprawdę ciężko się to ogląda. Nawet jak jest akcja to nie ma akcji, przeciwnicy to idioci którzy nie widzą Dolores stojącej 10 metrów od nich, jak ucieka to jej nie gonią XD Niby świat płonie w zamieszkach ale tego nie widać, o ogóle to prawie żadnych ludzi nie widać tam. Budynki puste, ulice puste tylko Pinkman się pląta bez celu i magicznym sposobem spotykają go postacie które mają popchnąć fabułę do przodu. Wszystko jest tak #!$%@? anemiczne w tym sezonie.
Maeve zgrywająca jakąś ninje z kataną... bitch please....
  • 6
@gilotyniarz no bez przesady, że 1 sezon to najlepszy scifi, jest dobry, nawet bardzo dobry ale nie najlepszy. 3 sezon dało się oglądać, ale finał zawodzi mocno. Aż sobie włączyłem 4 albo 5 raz Battlestar Galactica i znowu nie mogę się oderwać. Zapomniałem jakie to dobre, kilka klas wyżej od teraz emitowanych.
Aż sobie włączyłem 4 albo 5 raz Battlestar Galactica i znowu nie mogę się oderwać. Zapomniałem jakie to dobre, kilka klas wyżej od teraz emitowanych.

@Huberto606: Tu też nie przesadzajmy, serial odlatuje w pewnym momencie w kosmos (XD) z logiką. Mogło być lepiej jakby #!$%@? pewne postacie