Aktywne Wpisy

Co sądzicie o takim trzypunktowym planie geopolitycznym dla Polski?
1. Nie wtrącamy się więcej do spraw UKR-RUS, zawieszamy pomoc militarną dla Ukrainy pozostawiając tylko pomoc humanitarną, pozostajemy w NATO ale jednocześnie powoli normalizujemy stosunki z Rosją, mamy przysłowiowe dwie pieczenie na jednym ogniu
2. Organizujemy w Warszawie szczyt NATO-Rosja-Chiny, którego będziemy gospodarzem, a na którym zostaną poczynione starania o zaprowadzenie pokoju na Starym Kontynencie i powolną normalizację stosunków
3. Oświadczamy na piśmie,
1. Nie wtrącamy się więcej do spraw UKR-RUS, zawieszamy pomoc militarną dla Ukrainy pozostawiając tylko pomoc humanitarną, pozostajemy w NATO ale jednocześnie powoli normalizujemy stosunki z Rosją, mamy przysłowiowe dwie pieczenie na jednym ogniu
2. Organizujemy w Warszawie szczyt NATO-Rosja-Chiny, którego będziemy gospodarzem, a na którym zostaną poczynione starania o zaprowadzenie pokoju na Starym Kontynencie i powolną normalizację stosunków
3. Oświadczamy na piśmie,
źródło: nato-russia-cartoon
Pobierz
sildenafil +1153
Kobieta, która przez 8 lat stalkowała byłego chłopaka, fałszywie oskarżając go o gwałty, molestowanie, napadanie na kobiety czy zoofilię usłyszała niedawno bardzo surowy wyrok: prace społeczne.
W wyniku jej pomówień chłopak został zwolniony z pracy, a w wyniku m .in. nawoływania do linczu wyprowadził się do innego miasta. Za swoje działania i ich efekty fałszywie oskarżająca kobieta nie zapłaciła nic.
Dlatego nie dziwi mnie, że w tym kraju bez sprawiedliwości dla mężczyzn
W wyniku jej pomówień chłopak został zwolniony z pracy, a w wyniku m .in. nawoływania do linczu wyprowadził się do innego miasta. Za swoje działania i ich efekty fałszywie oskarżająca kobieta nie zapłaciła nic.
Dlatego nie dziwi mnie, że w tym kraju bez sprawiedliwości dla mężczyzn
źródło: temp_file464742750640219561
Pobierz

W kwietniu i maju dochód mam/będę miał dokładnie taki sam jak w marcu tj. o 15% niższy niż w lutym. W związku z
Czy przysługuje mi świadczenie jeszcze dwa razy? Gdzie mogę takie oświadczenie złożyć? Na ZUS PUE nie widzę takiego wniosku.
#firma #tarczaantykryzysowa #dzialalnoscgospodarcza #koronawirus #zus #biznes #jdg
Moja księgowa mówi że obliczasz zawsze w stosunku do miesiąca poprzedniego czyli spadek przychodu w kwietniu w stosunku do marca
@SeekSouls: No właśnie wydaje się, że nikt tego nie wie jeszcze jak pisze @HyperXBang. Pomyślałem, że zapytam.
@asd23434asd: Wniosek wysłałem 14.04 a przelew dostałem 23.04.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wszyscy się zastanawiają, co to znaczy "sytuacja materialna wykazana we wcześniejszym wniosku nie uległa poprawie", a druk dotyczący pierwszego zgłoszenia nijak ma się do zasad dotyczących kolejnych zgłoszeń.
tu jest ciekawy artykuł https://czasopismo.legeartis.org/2020/05/kolejne-swiadczenie-postojowe.html