Wpis z mikrobloga

@Clefairy: ja to mam główny zarzut taki, że mogliby ogarnąć te swoje paskudne mordy, taki Hed to wygląda jak menel aż go się oglądać nie chce, ten tak samo, to są filmiki a nie podcasty to ma wyglądać atrakcyjnie łącznie z gębą prowadzącego.
kurła, ale musi im się przykro robić czytając takie teksty, wydaje mi się, że większość z obrażających, swoim najlepszym występem na YT nie dorównałaby ich najgorszemu, idźcie oglądać zakładkę na czasie po wylogowaniu się z YT, tam dopiero jest poziom, Tvgry nie zawsze mają najlepsze materiały, bo muszą napier**lać milion filmików dziennie, by się choć garść monet uzbierała, bo wszyscy Polacy mają włączonego adblocka. Smutno mi się robi, gdy myślę jak się
@Clefairy: On ma stylówę rodem z 2001 roku co nie pasuje do współczesności i kłóci się z wizerunkiem całego tvgry. Ja rozumiem, że każdy może być oryginalny ale on po prostu sprawia wrażenie 40 letniego, wiecznego dziecka, które mentalnie pozostało na przełomie wieków. Ten sam przypadek to np. Ator.