Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +53
Na nocnej nikt nie zauważy
dariusz44 +242
Nauczyłem dzisiaj mojego 12 letniego syna obsługiwać kosiarkę. Skosił cały ogród, ja w tymczasie z czasie z młodszą córką grzebaliśmy w ziemi, sadziliśmy krzaki. Potem poszliśmy na plac zabaw, huśtaliśmy się na huśtawce. Moje dzieci potem uczyły mnie jeździć na deskorolce. Przeżyłem. Poszliśmy do skelpu, kupiliśmy lody. Potem dalsza jazda na deskorolce, hulajnodze. Śmialiśmy sie cały dzień. Mój syn powiedział ze jestem sigmą, moja córka rechotała. Na kolację zjedliśmy kebsa z sosem
LINK DO ZBIÓRKI DLA SZPITALI: CLICK
WIDEO: CLICK
Dodatkowo, dla podkręcenia zasięgów inicjatywy, ten post to również #rozdajo. Do wygrania zestaw płyt z muzyką #rap o wartości 200 PLN (dostawa przez wybrany sklep internetowy) oraz znaleziona w czeluściach magazynu ostatnia sztuka poprzedniej wersji czarnej Loży Szyderców. Losowanie przez #mirkolos, wyniki za 24h.
Dalsze nominacje:
- @m__b,
- Zbigniew Stonoga (dajcie mu znać na socialach, będzie diss na PiS),
- @ZespolmBanku,
- @orlen_lite
- Twój Stary Pijany
#wykop16challenge #hot16challenge2 #muzyka #rap #hiphop #bekazpisu #lozaszydercow
@loza__szydercow: I dlatego nie dostaniesz plusa. Szczytna akcja i cel, ale musiała być #!$%@? polityka, żeby zrobić niesmak.
@Dzikopiryna: dzięki, nowości niebawem ;p
@vikop-ru: o kurde xD Nie spodziewałem się :DDDDDD
@luckylukk: niebawem wychodzi płyta, której producentem jest Mikser (ten od Demonologii, PWS, itp.)
@s1720nk: dzięki, wiem, że zrobiłbyś lepiej
@kz__: dziękować w imieniu całej ekipy :)
@skizo: czekam na twoją gorącą szesnastkę, sieknij rapsy