Aktywne Wpisy
dupox +72
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
Złożyłam już podanie o umorzenie ZUS, teraz nie wiem, czy starać się jeszcze o te 5000 koła z PUP?
Sprawa wygląda tak, że nie zaliczyłam spadku dochodów, mój tryb pracy się nie zmienił, pracuję zdalnie jak dawniej #tlumaczenia
Moimi kosztami bieżącymi są ZUS i księgowość. Boję się tylko, że ZUS odrzuci mi wniosek o umorzenie składek i będę musiała bulić za 3 miechy z odsetkami - na to wydałabym te 5K i jak coś zostanie, to też na przyszły ZUS.
Sram się tylko, że dowalą mi jakąś kontrolę, że mnie kryzys nie dopadł, więc po co składam wniosek o cokolwiek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Help, jak wy to rozgrywacie?
#przedsiebiorcy #wlasnafirma #dzialalnoscgospodarcza #tarczaantykryzysowa #zus #pup
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Muszę się zorientować co z ZUS według nowych zasad (bez limitu przychodu).
@Llukaszszz
Nawet jak nie umorzą, to oprocentowanie jest niskie, w najgorszym wypadku spłacę jak człowiek... Gorzej żeby jakichś kar sobie nie wymyślili...
Jak mam utrzymać skoro ZUS i inne opłaty mnie ścigają, a mi rząd dał w formie pożyczki jakieś śmieszne 5 tys ¯\_(ツ)_/¯ to jest kpina
To tak jakby czymś miało się różnić masło od masła ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
I tak i tak zawierając umowę o pożyczkę jesteś zobowiązany ją zwrócić, nie ma czegoś takiego, że umorzą Ci pożyczkę.