Dlaczego piosenkarze i ogólnie mówiąc artyści nawet w przypadku w którym nie są szczególnie przystojni (bo są tacy co nie zaliczają się nawet do pretty boy) mają mnóstwo fanek a co za tym idzie potencjalnych partnerek? Wedle waszej teorii ci ludzie nie powinni wzbudzać w nich żadnych emocji poza ewentualną odrazą. #przegryw #blackpill
@LambertThePrzegryw siano, rozpoznawalność i sława działają. Dodatkowo na plus pewność siebie, którą musi cechować się piosenkarz pozytywnie wpływa na relacje
@LambertThePrzegryw: Status/Kasa/Sława Przelecenie kogoś sławnego dla laski to jak kolekcjonowanie autografów może się pochwalić koleżanką ,że spała z tym gościem ze sceny/telewizji itp
@Dykto: Przy czym moim zdaniem nie trzeba robić światowej kariery ani być jakąś mega gwiazdą, wystarczy mieć fanów/fanki w konkretnym środowisku (np metali).
@LambertThePrzegryw: @pyskaty92: Zaufajcie mi że wystarczy siano jakim dysponują i troche umiejetnosci komunikacyjnych, które kazdy z nich musi miec :)
@Niski_Manlet: Nie, ale taki muzyk ma o wiele większy wybór, bo jest znany ludzie o nim wiedzą więc ma też większe szanse na znalezienie partnerki, poza tym zdarzają się przypadki że fanka po prostu się w tobie zakocha.
@Tylkoprzechodze: @LambertThePrzegryw: w tej teorii chodzi o ludzi, którzy maja status zycia podobną jak wiekszosc ludzi czyli zarobki w granicach 5k lub 10k, a wiadomo ze znanych ludzi sie w to nie wlicza bo jak ktos jest znany i tym samym ma duzo siana to moze miec nieograniczoną liczbe dup w tygodniu, ile bedzie mial sily, wyrucha 5 to bedzie 5 a jak 15 to 15 :) Nie wiem czego
@sandwichzpasztetem220 Z waszej definicji Chad również nie zalicza się do normalnej części społeczeństwa, a jednak nie przeszkadza wam to na codzień odnosić się do nich i winić za swoje nieszczęście.
Poza tym, Ci artyści kiedyś byli w "normalnej" części społeczeństwa, ale jakoś z niej wyszli, na pewno za tym też stoją geny i wypadki losowe xD
Oraz. Większość artystów jednak nie żyje na takiej stopie jak np Ed Sheeran, szczególnie w Polsce
Mam na telefonie album w którym kolekcjonuje sobie pod pewnego czas wszystkie żaby pepe jakie znajdę, zostaw plusa i podam nr w komentarzu a pokaże Ci jaką żaba dzisiaj jesteś #gownowpis #memy
#przegryw #blackpill
Przelecenie kogoś sławnego dla laski to jak kolekcjonowanie autografów może się pochwalić koleżanką ,że spała z tym gościem ze sceny/telewizji itp
@LambertThePrzegryw: nie wiem jak ty to połączyłeś, jeśli jestem fanem jakiegoś muzyka to jestem automatycznie jego potencjalnym partnerem?
FACE and Money, Looks, Status.
Nie wiem czego
Poza tym, Ci artyści kiedyś byli w "normalnej" części społeczeństwa, ale jakoś z niej wyszli, na pewno za tym też stoją geny i wypadki losowe xD
Oraz. Większość artystów jednak nie żyje na takiej stopie jak np Ed Sheeran, szczególnie w Polsce