#grill #pytanie Mirki zbliża się sezon grillowy a wiec postanowiłem sobie kupić grilla. Może ktoś coś polecić ? Grill węglowy, dla 4 osobowej rodziny, żeby nie trzeba było tony węgla spalić przygotowując obiad. Czekam na propozycje tak do 400-500zl
@delirium_memes: Nie może być gazowy. @guex dzieki, jednak jak mówisz to na większe imprezki, a ja potrzebuje czegoś by można było zrobić jedzonko dla 2-6 normalnie jedzących ludzi.
@Nodd: nie wiem jak te markety budowlane czy są otwarte ale ja na twoim miejscu bym odwiedził bricko i lm. Ja kupowałem w czerwcu ubiegłego roku to różnica 40zł była na dwóch takich samych grillach. Nie pamiętam dokładnie w którym ale w jednym 399 a w drugim 359zl.
@Nodd: W ofercie mamy sporo grilli, z przedziału cenowego, o którym mówisz, dobry będzie np. grill Webera: https://decofire.pl/grill-weglowy-weber-bar-b-kettle-47-cm - te grille mają 10 lat gwarancji na kocioł i pokrywę i 5 lat gwarancji na inne kompozyty.
Mirki zbliża się sezon grillowy a wiec postanowiłem sobie kupić grilla. Może ktoś coś polecić ? Grill węglowy, dla 4 osobowej rodziny, żeby nie trzeba było tony węgla spalić przygotowując obiad. Czekam na propozycje tak do 400-500zl
@guex dzieki, jednak jak mówisz to na większe imprezki, a ja potrzebuje czegoś by można było zrobić jedzonko dla 2-6 normalnie jedzących ludzi.