Wpis z mikrobloga

@trybik555 plush to podsiec plusa, niby to samo, ale działa trochę inaczej. W plusie masz smartdom i jak posiadasz już jedną umowę za 50zl to wtedy możesz dobrać trzy kolejne i będą rabatowane 50%, czyli 25zl. W plushu każdy numer jest po 25zl, nie ma żadnych rabatow ze względu na posiadanie już jednego numeru. Jeśli wypełniasz dokumenty to te numery telefonów będą na twoim peselu tak czy siak, jeśli jednak chcesz, żeby
@cusz: hmm zrozumialem tyle ze obtanic sie nic nie da :P Zrobilem w plushu sobie numer, pozniej tacie i babci. Teraz mamie robie i sie wlasnie zastanawialem czy jest jakas mozliwosc polaczenia tego w rodzinie i obtanienia komus czy cos ale widze ze nie bardzo
@trybik555 jak zrobisz nową umowę to będzie widniala na twoim peselu, ale będzie przychodziła druga faktura, żadnych rabatow nie dostaniesz, dlatego, ze masz już jeden numer w tej sieci. Oczywiście jakieś tam trzy miesiące, czy co plush teraz oferuje będzie :)
@trybik555 no tak, bo widzisz jest sieć główna, czyli Orange, Plus, play i T-Mobile i są podsieci np. plush, virginmobile i one wtedy są tańsze. Jak pójdziesz do salonu plusa to konsultant może zrobić jakieś podstawowe czynności na Twoim koncie, ale nie założy Ci abonamentu Plusha, bo działa to tylko internetowo.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@cusz: nie wprowadzaj w błąd. Jeśli op zamówi kolejny abonament to dostanie 5 zł zniżki na każdy numer. A jak połączy oba konta to faktura będzie przychodzić jedna.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@cusz: jeśli kilka lat już robisz to dlaczego wypisujesz takie bzdury?

W plushu każdy numer jest po 25zl, nie ma żadnych rabatow ze względu na posiadanie już jednego numeru.
@Willy666 bo robię w plusie i nie muszę znać dokładnie oferty Plusha, gdyż go nie sprzedaje. Rozumiałam o co pyta kolega, więc mu odpowiedziałam i wszystko co napisałam się zgadza :)
@Willy666: dziwne zamówiłem na mnie przeniesienie innefo numeru i nie mogę dokończyć zamówienia. Będą się że mną konsultować dziwne, ale podałem telefon do osoby która przenosi numer lol
@trybik555: jeśli oba numery są Twoje (mam na myśli zarejestrowane na ten sam PESEL), będzie to DUET w naszym Plush ABO. Wybierając którykolwiek z abonamentów za 25 zł, przy obu umowach, zyskasz rabat i zamiast 50 zł (2 x 25zł) będziesz płacił tylko 40 zł. Więcej informacji na tej stronie. Jeśli chciałbyś jeszcze porozmawiać z konsultantem, odezwij się do mnie na priv.