Wpis z mikrobloga

@deafpool: zajebiste, ale znasz kontekst? Trump dwa dni temu na konferencji zaproponował wstrzykiwanie płynu dezynfekującego jako ciekawą alternatywę którą należałoby zbadać
  • Odpowiedz
@peetee: Przecież to fejk jest. Poskładane i wyrwane z kontekstu jego słowa. Czytałeś stenogram lub słuchałeś jego wypowiedzi? On tam miesza wątki, prawda, ale nie sugeruje wstrzykiwania wybielacza.
  • Odpowiedz
@OS7RY: no tak. Nie powiedział - "wstrzykujcie sobie wybielacz" tylko "słyszałem że jest możliwość wstrzykiwać środek odkażający i brzmi to bardzo interesująco"
  • Odpowiedz
@wajdzik: Brzmi tak samo mądrze jak - "słyszałem że wirus umiera w temperaturze 300 stopni, być może ludzi trzeba wsadzić do piernika na 30 min i wtedy wyzdrowieją, brzmi to bardzo interesująco"
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@jannar24: I dlatego właśnie tak się do niego ludzie #!$%@?. Nie potrzebie @OS7RY próbuje go tłumaczyć wycinaniem z kontekstu bo w tym konretnym przypadku sens jest zachowany.
  • Odpowiedz
@wajdzik: Przecież filmik z tym co powiedział ma jakieś 1,5 minuty. Nie trzeba czytać interpretacji na BBC. Trump odniósł się do wypowiedzi dyrektora naukowego i stwierdził ze pytał i zastanawiał się czy te wszystkie właściwości jakie wykazują określone wcześniej przez niego środki, można wykorzystać jakoś w kontekście ludzkiego organizmu.

Gdzie masz zachowany sens. Oglądałeś te konferencje? Bo mam wrażenie ze nie i manipulujesz.

Jedyne co można Trumpowi to to ze dość
  • Odpowiedz