#perfumy #chwalesie Wspaniały to był drop, nie zapomnę go nigdy ( ͡°͜ʖ͡°) Notino tak potężnie zaszalało, że aż żal było nie brać. A Wam udało się coś ustrzelić?
@Ryshardi: Parfum? Jeśli tak, to musiałbym mieć refleks Tomasza Hajto gdy zobaczy starą babę na pasach żeby go ustrzelić w takiej walucie ( ͡°͜ʖ͡°) A zwykłego fafika EdT to mam z 300ml, wystarczy ( ͡°͜ʖ͡°)
@malani: Black Orient ostatnio wchodzi mi najlepiej z całej trójki. Nie jest tak słodki jak MiB czy Essence i jest przy okazji doskonale skomponowany. Gdybym nie rzucił okiem na skład, w życiu bym nie powiedział, że głównym składnikiem jest oud ( ͡°͜ʖ͡°)
kupilem se dziś ten polecany na wykopie keczup roleski i powiem szczerze ze myslalem ze bedzie lepszy no ale nie jest zly zeby nie bylo, ale czy go kupie drugi raz to musze sie zastanowic jeszcze
Oglądam tak sobie Rancho nad ranem i kurde widze ze dobre aplikacje ma na pulpicie Lucy jako wójt xD uTorrent i GTA4 xD #ranczo #heheszki #seriale #gry
Wspaniały to był drop, nie zapomnę go nigdy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Notino tak potężnie zaszalało, że aż żal było nie brać. A Wam udało się coś ustrzelić?
@KaraczenMasta: To ja poproszę :) Bo wygląda bardzo elegancko i wytwornie :)
@KaraczenMasta: Black Orient 60ml był nawet za 96zł więc już mega.
W ogóle jak Black Orient Ci podchodzi? Mam Man in Black i Essence i oba świetne.
Niedawno DHP 273zl, podobno było ponad 5szt a nie mogłem też dodać do koszyka, nie wiem jaki oni refleks mają, albo jakieś boty