@koldinho: Damie na pewno. PLKD też czasem rzucę okiem. Bejjot chyba ok, ale nie wiem, bo on to na fejsbuku to nie oglądam. A z mniej znanych to na twitchu lubiłme CptMustardo i CziliTV. Mustardo od początku kwaranntanny nie strimuje, a Czili zniknął już dawno temu jeszcze przed nowym rokiem, szkoda
@koldinho: @koldinho: do przedmówców dodałbym Lacha na Twitch, bardzo w porządku gość, nie spina się i nie pajacuje. Poza nim, bejottem i Damiem niestety reszta to debile.
Taki mają target, Junajted Lisek Kamyk DEV PLKD ich widownia to dzieci i tak też te live są prowadzone. Dlatego jest dużo Hoho januszki byczki i inne. Jak już tak się czepiamy to Bejott też ma swoje "mordeczki" itp. Skillowo Damie,Bejott,Miłosz jak dla mnie są najlepsi.
@Ofkorsxd: @adam_87: endriu92: chalwaklb: A dla mnie bejott jest przegięty w drugą stronę. Chłop 25 lat a opowiada o jakiejś gierce jakby jakiś poważny wykład dawał.
Chłop co odpalił Patronite jakieś 5 godzin temu i sru ma 13 kafli na miesiąc xD
A znając regularność SciFuna, to te 13 tysi będzie szło na nic nie robienie - choć może to go zmobilizuje i przynajmniej raz na miesiąc coś dostaniemy.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link