Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
W końcu lepsze bronie są ze zrzutów, czy te znalezione? Bo co z tego że wezmę MKA1 z kolimatorem ze zrzutu, skoro zaraz znajdę jakaś legendarną b--ń z termowizyjną?
Mam jakoś 25 lvl
#warzone
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JohnnyAK11: @kuncfot: to są te same bronie co można wybrać do zrzutu (chyba tylko poza granatnikiem na grabieży) tylko w konfiguracji i skórce która robi z nich "legendarne". Co kto lubi ale mi się lepiej strzela dobrze znaną mi i odpowiednio złożoną m4 i grau'em.
  • Odpowiedz
@kuncfot: @tomek0931: czyli ogólnie są takie same, a te które, podniosę po kimś i są legendarne z masą dodatków to on wziął to ze zrzutu?
I jak też chcę mieć takie dodatki i zamienić na przykład M4 na legendarną to muszę ją expić (poprzez zabijanie nią)?
  • Odpowiedz
@JohnnyAK11: Z moich obserwacji, zrzutów ludzie nie biorą. Skrzynek jest masa, obczaisz gdzie są i lądujesz w tym miejscu.
Nic nie da expienie przez zabijanie :D jak b--ń "zeruje się" w nowej grze.
  • Odpowiedz
@JohnnyAK11: z zabijania tez, ale wiecej sie dostaje za robienie misji jesli trzymasz dana bron w reku. wtedy rzeczywiscie mozesz odblokowac wszystkie dodatki. jako ciekawostka powiem ze ja np. gram karabinem i snajperka z podstawowym celownikiem - czyli karabin bez a snajperka z poziomu 0 wiec to nie jest tak ze potrzebujesz strasznie duzo tych dodatkow

@kuncfot: ale wiesz ze kazdy zespol ma swoja paczke? zwykle laduja w
  • Odpowiedz
@nilfheimsan: to nie wiedziałem
To ja spytam; czy dobrze rozumiem, że nie da się ustawić aby w zrzucie był np. "zła okolica" i snajperka?
Bo wg. mnie jest tam tylko pistolet i karabin do wyboru.
  • Odpowiedz
@kuncfot nie da sie ustawic tych broni z nazwami ale dalej mozesz zlozyc identyczna tylko bez fajnej nazwy (sam mozesz nadac nazwe wlasna w sumie).
Wez atut czerwony przesada to mozesz miec i snajperke i karabin w jednym zrzucie
  • Odpowiedz
@kuncfot: to może z innej strony. W grze jest np karabin M4:
1. możesz go znaleźć na ziemi i będzie bez dodatków,
2. możesz otworzyć skrzynkę i wypadnie najczęściej bez dodatków
3. możesz go wybrać w dropie a jego konfiguracja będzie zależała od tego co sam w nim pododajesz (max 5dodatków) modyfikując drugą zakładkę w menu głównym warzone. Wtedy możesz nadać widoczną tylko dla Ciebie nazwę, wybrać skina jak masz odpowiedni lvl broni
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@JohnnyAK11: te z rzutu7, ale najpierw sobie je przerabiasz w zbrojowni czy tam u rusznikarza. Już mniejsza o lepsze celowniki, te z rzutu mogą mieć ducha, zimną krew i inne fajne atuty.
  • Odpowiedz
@JohnnyAK11: zależy od konfiguracji tak naprawdę celownik z dobrym przybliżeniem, lufa zwiększająca zasięg i dobra kontrola rozrzutu to jest to czego potrzebujesz w takim wypadku. Mi się na dalsze dobrze gra m4, na średnie i bliskie Grau
  • Odpowiedz
@Analfighter: ok, myślałem że te atuty praktycznie nic nie robią
@tomek0931: to zostanę przy m4, a na drugi jakiś RPG. Wczoraj grałem z kolegą, jechaliśmy za ziomkiem w ciężarówce który chciał nas przejechać. Kompletnie nie dało się nic zrobić. Wyjmuję więc RPG, pyk i nie ma gościa. 3 razy tak zrobiliśmy xD
  • Odpowiedz