Aktywne Wpisy
WielkiNos +82
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +211
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Dalszy ciąg rozdawania gier z Humble Bundle
Zagadka 3, to zagadka programistyczna.
Jaki output wypluje ten program skompilowany w C i najważniejsze - dlaczego taki. Proszę o jasne wytłumaczenie :) Odpowiedź musi być zawarta w komentarzu, nie może być udzielona w postaci linka do strony.
Dla zwycięzcy pozostały do wyboru:
Dead Space Origin Key
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
Medal of Honor Origin Key
Mirror's Edge Origin Key
Sims 3 Starter Pack Origin Key
Battlefield 3 Origin Key
Burnout Paradise: The Ultimate Box Steam Key
Crysis 2 Maximum Edition Steam Key
Medal of Honor Steam Key
Mirror's Edge Steam Key
#gry #humblebundle #steamgifts #zagadkaprogramistyczna #zagadka
a=6, b=4
Sizeof to taki gówniany twór. Przypomniało mi się jak to z tablicami działa.
++zmienna powoduje, że zostaje ona powiększona o 1, ale już po danej operacji.
Więc cały czas mamy 4 i później pobieramy rozmiar zmiennej.