Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +69
Hej,
dziś mam urodziny - 23 lata i otwarcie mogę powiedzieć, że nie wiem ile jeszcze "pożyję", choroba zaczęła mi zabierać wspomnienia i kontakt ze światem.
Smutno, kiedy tracisz kontakt ze światem na kilka tygodni i nie pamiętasz. Zaczęłam zapominać życie przed 19stką.
Ostatnio chciałam zakończyć swoje życie, ale uratowało mnie słowo, że "damy radę". Bo sama chyba bym nie dała rady.
Dziwnie się czuje człowiek, który zaczyna tracić wspomnienia i tygodnie,
dziś mam urodziny - 23 lata i otwarcie mogę powiedzieć, że nie wiem ile jeszcze "pożyję", choroba zaczęła mi zabierać wspomnienia i kontakt ze światem.
Smutno, kiedy tracisz kontakt ze światem na kilka tygodni i nie pamiętasz. Zaczęłam zapominać życie przed 19stką.
Ostatnio chciałam zakończyć swoje życie, ale uratowało mnie słowo, że "damy radę". Bo sama chyba bym nie dała rady.
Dziwnie się czuje człowiek, który zaczyna tracić wspomnienia i tygodnie,
pierogu +13
xD…..
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#kononowicz #patostreamy
@BombaskaEskadraLotnicza: taaaa, ale kupowanie koli i mleka już ogarnie ?!
@BombaskaEskadraLotnicza: Jak sam nie zechce to najwyżej pójdzie gangrena i zamiast asterką będzie na wózku śmigać, bo z protezą to sobie Knur nie poradzi.
@Stefan_Zaporozec: Do DPSu albo do hospicjum trafi najpewniej.
@BombaskaEskadraLotnicza: W hospicjum czy dps będzie miał lepsze warunki i pożyje dłużej. Oczywiście będzie to koniec nagrywania.
Jeśli zostanie na Szkolnej to prędzej czy później cukrzyca albo inne niezdiagnozowane na czas choróbsko go zje i tyle. Do tego do końca swoich dni będzie w toksycznym związku gejowskim ze Szczurem gdzie jest wykańczany też psychicznie.
@BombaskaEskadraLotnicza: Na tą chwilę jeśli nie ma widocznych objawów, a tylko ból czy mrowienie to Knur się nie przyzna u lekarza do niczego. Biorąc pod uwagę to, że osoby z jego najbliższego otoczenia czyli Laluś i Menel to bezużyteczne odpady ludzkie o intelekcie czajnika, to wątpie aby był choć cień szansy aby moża było interweniować na czas i uniknąć najgorszego scenariusza.
@BombaskaEskadraLotnicza: Widocznych objawów stopy cukrzycowej.
Co do widocznych objawów cukrzycy to nikt go na siłę nie zmusi do leczenia aż do momentu gdy będzie to sytuacja bezpośrednio zagrażająca jego życiu. Dlatego ktoś musiałby go przekonać do tego aby sam poszedł i się przyznał do wszystkiego co mu doskwiera.
Ja jestem za tym aby Knur nawet dziś zacząl sie leczyć i zamieszkał w dps, ale jego otoczenie nie