Cześć rowerowe mirki. Szykuje sie do zmiany roweru. Poczytałem faq, pooglądałem filmiki i mój wybór zacieśnił się do dwóch typów roweru - cross albo gravel. Planuje jeździć po płaskim (asfalt, szutry) ok 70% czasu, pozostałe 30% to górskie ścieżki więc zjazdy i podjazdy. Z racji tych 30% to gravel chyba całkowicie odpada ze względu na trochę ubogie przełożenia? Do tej pory jeździłem jakimś najtańszym rockraiderem i bylem w miarę zadowolony. Kwota jaka planuje wydać to 2k, w maksie 2,5k Możecie coś doradzić, polecić? #rover #gravel
@2bORnot2b: ja na gravelu cisnąłem podjazdy z nachyleniem dochodzącym do 15%, więc da się jakieś tam ciekawe górki pozaliczać ;) Ale w tym budżecie niestety gravela nie ma sensu kupować :/
@2bORnot2b niestety do gravela musisz dołożyć, jak po najmniejszej cenie to Marina Nicasio możesz ustrzelić za 2,8k. Niżej o tej porze roku nie znajdziesz nic sensownego
Do tej pory jeździłem jakimś najtańszym rockraiderem i bylem w miarę zadowolony. Kwota jaka planuje wydać to 2k, w maksie 2,5k
Możecie coś doradzić, polecić?
#rover #gravel