Wpis z mikrobloga

@zosiasamosia1: Nie znalazł i nie znajdzie. Temat wałkowany milion razy, ale powtórzę, co tam. Żadna nie była i nie będzie nim zainteresowana, nawet otyła karyna z trójka bombelkow bo przemas groszem nie śmierdzi.
  • Odpowiedz
@shelby0153: ja widze tylko jedna szanse przemo robi kariere w reichu zostaje np. kapo na plantacji szparagow, czesze powiedzmy 3 tys euro na miech, opanowuje jezyk perfekt no i jakas zdesperowana ukrainka ktora przyjezdza na ta plantacje pracowac by zarobic na operacje umierajacej mlodszej siostry w donbasie sie z nim wiaze. Jak to powiedzial Tony Montana w Czlowieku z Blizna najpierw kasa, potem wladza a na koncu kobieta ( ͡
  • Odpowiedz
@jamajski_spekulant: Hahaha, no to chyba dla niego jedyny ratunek ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale niestety, myśle ze języka nigdy nie opanuje. To raczej taki typ Polaka na emigracji, ze choćby i 7 lat tam mieszkał to c--j a nie się dogada xD
  • Odpowiedz
@BOMBA_ATOMOWA ja zawsze zachodzę w głowę, o co biega z tym zdaniem "Budzisz sie rano i widzisz to"?
Albo sugeruje, że ktoś mi się wpierodlił do łóżka bez mojej wiedzy jak spałam i wtedy wiadomo, walę w pysk i pewnie dzwonię na policję.
Albo sugeruje, że ktoś mi dał GHB, stąd nie pamiętam z kim do łóżka poszłam i wtedy wiadomo, walę w pysk i na pewno dzwonię na policję.
Albo sugeruje, że byłam nawalona i wzięłam obcego chłopa do łóżka z własnej woli (co miałoby może miejsce, gdybym wyje*ała dwa litry bez popity, bo jeszcze mi się to w życiu nie przytrafiło, nawet przy cięższym piciu za gówniary) i może w pysk nie walę, ale stanowczo wypraszam z łóżka i z domu.
Nie wiem, co tu ma wygląd za znaczenie? Obcy chłop, to obcy chłop.
A teksty "chada byś se zostawiła na drugo rundę hehe" możecie se wsadzić. Obcy chłop, to obcy
  • Odpowiedz