Aktywne Wpisy
theoretically +23
Viado +32
Trochę mam bekę z tej nagonki na deweloperów przez młodych ludzi którzy sami swoimi zachciankami wywindowali ceny mieszkań. No bo jak mieszkania w top 10 miast mają być tanie skoro słoiki z całego kraju przeprowadzają się tylko do tych miast?
Dawniej ludzie po studiach wracali do siebie a teraz? Dosłownie KAŻDY ma plan osiedlić się w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu albo Trójmieście. Oczywiście z największym ciśnieniem na warszawkę. TE miasta nie są z
Dawniej ludzie po studiach wracali do siebie a teraz? Dosłownie KAŻDY ma plan osiedlić się w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu albo Trójmieście. Oczywiście z największym ciśnieniem na warszawkę. TE miasta nie są z
Jak ocenicie taką spoinę xD
Poćwicz trochę i wróć z nowym zdjęciem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Haha wiedziałem że niektórych ztriggeruje xD Niestety spawarka zła, spawacz zły, wszystko złe było. Elegancko wyczyściłem najpierw szczotką drucianą na wiertarce, potem szlifierką kątową jeszcze zjechałem trochę. Było czyściutko. Trzyma jak trzeba, ważę ponad 90kg, wieszałem się na obu końcach i nic się nie rusza nic nie odpada a tylko pranie będzie na tym wisiało więc izi. Nie musicie się bać, roboty