#komputery #monitory #pytaniedoeksperta #kiciochpyta Mam dwa monitory - jeden na hdmi drugi na dp. Jak podlaczam jeden objetnie ktory to gdy chce podlaczyc drugi to ten pierwszy sie odlacza. Jak temu zaradzic?
@ZbeszczeszczonyPrzezSondoweK: Do karty graficznej tak samo jak mialem jeden monitor, tak gdy jest uruchomiony. Gdy mam jeden monitor podpiety i podepne drugi to mi sie rozlacza ten pierwszy monitor.
@ZbeszczeszczonyPrzezSondoweK: Teraz wlasnie sprawdzilem, mialem jeden pod display port i jak podpialem drugi na hdmi to mi sie ten pierwszy rozlaczyl.
@rand0mized: Jak to blaszak i win 10 to zacznij od aktualizacji sterowników producenta karty. Przypisz w ustawieniach monitora źródło sygnału jak jest auto. Restart kompa. Jak to nie pomoże to trzeba byłoby sprawdzić zasilanie, czy nie grzeje się sam komputer i go odkurzyć, ale to później. Ile lat mają te monitory? kabel może być walnięty. Tak naprawdę sporo tego xd
Mam dwa monitory - jeden na hdmi drugi na dp. Jak podlaczam jeden objetnie ktory to gdy chce podlaczyc drugi to ten pierwszy sie odlacza. Jak temu zaradzic?
Jak to nie pomoże to trzeba byłoby sprawdzić zasilanie, czy nie grzeje się sam komputer i go odkurzyć, ale to później. Ile lat mają te monitory? kabel może być walnięty. Tak naprawdę sporo tego xd