Wpis z mikrobloga

@babiarzu: Bardzo niewielka, chociaż z perspektywy czasu opłaca się wziąć 7T Pro - ten model wyszedł pod koniec 2019 roku, natomiast 7 Pro na początku 2019. Można więc przewidzieć, że choć łączy je wspólny numerek, seria 7T będzie dłużej wspierana i aktualizowana. Nie wspominam już o baterii większej o 85 mAh bo to niezauważalna różnica. Mimo wszytsko według mnie warto dopłacić do tego 7T Pro. A ty co sądzisz?
@simsakPL: ja jeszcze nic nie sądzę - intensywnie szukam jakiejś dobrej okazji na OP7 pro bądź OP 7T pro. Przy okazji zapytam Cie o zdanie na temat ewentualnego zakupu przez alledrogo - czy faktura bez vat na tyle udupia kupującego że nie uda się serwisować telefonu nawet przez rękojmie? Pytam bo wiele osób odradza zakup z allegro, a mimo to kupuje na gearbestach i innych #!$%@? mujach ( ͡° ͜
@babiarzu: widziałem na Allecebula dużo ofert, ale niestety w przypadku OP 7T Pro bardzo dużo widnieje jako "używany stan", "po zwrocie" a tutaj zapala mi się czerwona lampeczka. I ze sprawą faktury hmm... Ja chyba postawie na X-com aczkolwiek czekam do przyszłego poniedziałku czy gdzieś się nie pojawi jakąś okazja i niższa cena
@ziuaxa: Niestety ale wszystko wskazuje na to, że OnePlus wstrzymał sprzedaż 7T Pro i nie pojawi się on na europejskich rynkach. Wyprzedają ostatnie sztuki ze względu na to, że pojawiła się ósma generacja tego telefonu i prawdopodobnie boją się o wyniki sprzedaży. Jeżeli lubisz ryzyko, spróbuj zamówić na Aliexpress albo na Geakbench. Zapłacisz mniej, ale kwestie gwarancji i naprawy pozostawiam Tobie. Zresztą zamówiłem już 7 Pro więc temat jakby zamknięty.