Aktywne Wpisy
G06DbT +30
I zaraz trzeba do kołchozu, przebrać się w ciuchy robocze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (

mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:

Nie mogę spać, ani myśleć, ani funkcjonować. Jedno z rodzeństwa ma jutro z rana operację o wysokim współczynniku śmiertelności, a bez operacji nigdy nie będzie normalnie żyć. Jak wyrok dla osoby w wieku 25 lat, szczególnie że każde poklepanie w plecy, hamowanie autem lub kaszlnięcie jest zagrożeniem życia.
Najprawdopodobniej genetycznie uwarunkowana choroba i okazuje się, że może mnie też dotyczyć. Czytając dzisiaj o tym zespole wyjaśnia się całe dzieciństwo tej bliskiej osoby i w około 75% to, co mi się też przytrafiało oraz moje inne schorzenia. Potrzebuję dobrego słowa i rozmowy, jeżeli byliście w podobnej sytuacji.
Trzymajcie kciuki, pomódlcie się lub zróbcie cokolwiek co jest zgodne z waszymi przekonaniami, żeby moje kochane młodsze rodzeństwo jutro zostało zakwalifikowane jako stabilne i bez powikłań, do wybudzenia za kilka dni ze śpiączki farmakologicznej i kwalifikujące się do następnej operacji.
Tak bardzo się boję.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Stonatlg jasne, że wspieram psychicznie. Zamiast się użalać wysyłałam do ostatniego momentu memeski, heheszkowałam i dałam dach nad głową przed operacją (u mnie była