Aktywne Wpisy
mirko_anonim +35
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pokłóciłem się ze swoja różową i mam wrażenie że wszyscy są przeciwko mnie a rację mam ja. Mam samochód który kupiłem 2 lata temu a różową poznałem pół roku temu. Jest to pojazd dosyć specyficzny, sportowy klasyk, ale też mocny i trudny w prowadzeniu. Do tego też pali ok. 15 litrów. Bardziej traktuję go jako hobby na krótsze trasy. Kosztował mnie sporo pieniędzy bo ponad 100k ale do rzeczy.
Pokłóciłem się ze swoja różową i mam wrażenie że wszyscy są przeciwko mnie a rację mam ja. Mam samochód który kupiłem 2 lata temu a różową poznałem pół roku temu. Jest to pojazd dosyć specyficzny, sportowy klasyk, ale też mocny i trudny w prowadzeniu. Do tego też pali ok. 15 litrów. Bardziej traktuję go jako hobby na krótsze trasy. Kosztował mnie sporo pieniędzy bo ponad 100k ale do rzeczy.
Polejmnie +122
Seks bez zgody będzie gwałtem
- to główne założenie projektu modyfikującego definicję zgwałcenia w prawie karnym, którym dziś zajął się Sejm.
Politycy Pisu i Konfederacji, którzy sprzeciwiają się ustawie, nazywają ją "prezentem dla bezwzględnych i mściwych kobiet" i trudno nie przyznać im racji. Już niebawem na Facebooku będą krążyć porady prawne: "jak widzisz, że partner chce wziąć rozwod, oskarż go o gwalt". Wygrywasz wszystko: alimenty na dzieci, alimenty na siebie i w
- to główne założenie projektu modyfikującego definicję zgwałcenia w prawie karnym, którym dziś zajął się Sejm.
Politycy Pisu i Konfederacji, którzy sprzeciwiają się ustawie, nazywają ją "prezentem dla bezwzględnych i mściwych kobiet" i trudno nie przyznać im racji. Już niebawem na Facebooku będą krążyć porady prawne: "jak widzisz, że partner chce wziąć rozwod, oskarż go o gwalt". Wygrywasz wszystko: alimenty na dzieci, alimenty na siebie i w
#krakow #nieruchomosci #airbnb
@InterferonAlfa_STG: Jesteś idiotą czy debilem? Chciałeś się popisać? Zaprezentuj nam swoją definicję (taniej) kawalerki bo najwidoczniej żyjesz w ciekawszym świecie xDD
Jak już zaczniesz być dobrym dzieckiem i rodzice zaczną ci dawać kieszonkowe to bez problemu będziesz w stanie w takim mieszkać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To moze byc wlasnie garsoniera w prawdziwym znaczeniu tego slowa - ktorego chyba nie rozumiesz.
Garsoniera to jest taka garderoba z lozkiem dla osoby, ktora ma swoj dom w jakiejs odleglosci. Taka baza wypadowa, lozko w ktorym biznesmen spi jak nie ma sily wracac do glownej willi albo miejsce jego schadzek z kochanka.
W "mieszkaniu 21m2" nie zmiesci Ci sie komplet
@InterferonAlfa_STG: mieszkam tak jakoś od 5 lat i spokojnie się mieszczę, po prostu nie zbieram każdego śmiecia. Dla 1 osoby idealne, nie gotuje, mniej sprzątania. Po #!$%@? mi więcej?
A wszyscy zawsze wiedza do czego moze sie przydac prywatny odrzutowiec ( ͡° ͜ʖ ͡°)