@QHiN: @Volki: @HarvestRain: Tak w ogóle to trochę śmiesznie wyszło, bo Lewica ma obecnie najbardziej wolnościowy gospodarczo elektorat poza Konfą w Sejmie, picrel ( ͡°͜ʖ͡°) Ktoś o tym po ostatnich wyborach pisał na wykopie szerzej.
@QHiN: a ja, mimo, że określam się liberałem gospodarczym, tak średnio. Uważam, że sporo z ich pomysłów jest szkodliwych. Przykładowo likwidacja PIT.
@QHiN: >zakaz technologii Generalnie to między wszystkimi opcjami politycznymi jest zmowa żeby bolzge trzymać w technologicznej dupie jak najdłużej to możliwe
#famemma Androgenówka wleciała mocno, stąd farbowanie i zaczeski na ojca chrzestnego. Wprawne oko dostrzeże pogłębiającego się makdonalda na linii włosów.
Max trzy lata i jestem przekonany, że Amadi będzie łysy / po przeszczepie. Róbcie screeny.
#konfederacja #polityka
@QHiN: a ja, mimo, że określam się liberałem gospodarczym, tak średnio. Uważam, że sporo z ich pomysłów jest szkodliwych. Przykładowo likwidacja PIT.
Tylko nie pisz proszę, że gminy nie będą mieć kasy?
Generalnie to między wszystkimi opcjami politycznymi jest zmowa żeby bolzge trzymać w technologicznej dupie jak najdłużej to możliwe
1.zakaz marszów równości
2. zdarzało się, że z list konfederacji startowali przeciwnicy 5G