Wpis z mikrobloga

@text: 440i coupe w całym m pakiecie z karbonem dostałem 8% upustu, leasing na firmę na 3 lata, tylko to było za wersję z 2016 roku w 2017 roku. Możliwe, że coś się zmieniło
  • Odpowiedz
@text: jako samochód jest bardzo w porządku, nie dopłacałem już do tej wersji ze zmienionym wydechem, 325 KM zdecydowanie starcza w xDrive. Zarówno latem jak i zimą można jeździć. Ale maluuutko miejsca z tyłu, osoba 180 cm już ma problem usiąść niestety (za osobą 180cm). Może w wersji 5drzwiowej jest lepiej, nie wiem. Jednak według mnie to trochę dużo pali, z moją nogą średnie spalanie przez cały okres użytkowania 13.5 litra
  • Odpowiedz
  • 0
@text 435i GC, mpak individual. 16-17% rabatu, ale podejrzewam, że w sumie głównie przez to że było to już któreś auto brane w tym samym salonie, od tego samego handlowca. Drugi raz bym tego nie wziął xD
  • Odpowiedz
@text: IMO najgorszy moment na kupno. Niedawno weszła piękna seria 3. Niedługo wejdzie nowa 4. Obecna 4 już trochę przestarzała głównie wewnątrz.
a) weź 3 letnie tak jak mówisz
b) może nowa seria 3
c) idź do konkurencji
d) poczekaj na nowy model
  • Odpowiedz
  • 1
@Wazzzup Zamówiłem ostatnio 3, ciekawy jestem czy będę równie zadowolony co wcześniej czy będzie tak samo jak z 4... Bo jeśli tak, to niestety prawdopodobnie ostatnie nowe BMW :(
  • Odpowiedz
Niedawno weszła piękna seria 3.

@Wazzzup:
Nie umywa się do 4 GC, też uważam jak Pertyn, że 4 to jedno z 2 naładniejszych BMW ostatnich 20 lat.
Nawet bym powiedział, że nowa 3 jest #!$%@? stylistycznie, już widac udziwnianie rodem z X4 i X6.
  • Odpowiedz