Żonie trzeba telefon i myślę co brać. Redmi 8 Pro 6/128 był by ok, ale za chyba zaraz będzie seria 9 i okaże się po 3 tygodniach, że straciłem 600 zł.. Potrzebny dobry aparat Do kupienia na miejscu w kraju
Zobacz tez A20e, ok. 549 zł. z Allegro na FVAT. Lepszy aparat od tego Redmi, lepsze wsparcie (2 duze aktualizacje Androida) i NFC. Do tego jest maly wiec w sumie dla kobiety w sam raz.
ps. Nie ma takiego telefonu jak Redmi 8 Pro, jest albo Redmi 8 albo Redmi Note 8 Pro a
^ P40 Lite nie ma uslug googla, bedzie tez problem z aplikacjami platnosciowymi. Niestety tych nowych Huaweiow nie warto kupowac, chyba ze ktos lubi grzebac w firmware i bawic sie w dogrywanie uslug google recznie co i tak nie rozwiaze wszystkich problemow.
@k3lt: @Alchemik88: nie polecam motoroli one vision, kupiona w MM i po 3 miesiącach miała za sobą 3 reklamacje. Oddałam to w #!$%@?. Ekran się sam wygłaszał, problemy z mikrofonem, nie dało się prowadzić rozmów. Dodatkowo serwis Motoroli to takie zjeby, że nie uznawali ŻADANEJ usterki póki nie poszło do nich pismo od prawnika.
@johnymielony69: Aparat w Mi 9 lite jest slabiutki, nawet w dobrym oswietleniu wypada slabo a w gorszych warunkach nawet nie ma co korzystac z aparatu, mowie to jako byly posiadacz. Poziom innych tanich Srajomi jak Note 8T/8Pro.
@k3lt: podejrzewam, że jakby wrzucił gcama to jeszcze może by jako tako aparat te zdjęcia cykal, jeśli op miałby wybierać między 8t/8pro to ja bym na jego miejscu już bral tego mi9 lite, motka też fajny telefon ale widzę że są problemy z nimi, o czym pisze wyżej @jatylkozapytac
@johnymielony69: Nie ma zadnych problemow, to pojedyncza opinia randoma ktory dodatkowo w kwestii telefonow wypowiada sie tylko na tagu #xiaomi wiec daje to dodatkowo do myslenia. Plus MediaMarkt chyba jako jedyny sklep w kraju daje 45 dni na zwrot bez podania przyczyny. (dla czlonkow klubu MM) A co do problemow to w moim Mi 9 Lite padl dotyk na brzegach ekranu po niecalych 2 tygodniach. (udalo sie odzyskac hajs po RMA)
@k3lt: to widzę trafiła ci się pechowa sztuka, ja narazie użytkuje pierwszy telefon xiaomi od ponad pół roku i nie narzekam, zobaczymy jak dalej będzie się sprawował
@k3lt: Motorola wygląda całkiem ok, ale wydaje się strasznie wąska, a to nie jest zbyt wygodne. Zdjęcia faktycznie robi bardzo dobre. Jest to jakiś kandydat.
@Alchemik88: Jeśli chodzi o wymiary (wąski ekran) to jest akurat mega wygodne jesli chodzi o korzystanie z telefonu szczegolnie jedna reka bardzo wygodnie sie go trzyma i kciukiem bez problemu siegniesz z lewej do prawej strony ekranu, upierdliwe jest tylko ogladanie np. filmow w innych proporcjach bo po bokach sa czarne paski. Ale teraz wlasciwie wszystkie telefony maja proporcje ekranu 18:9 wzwyz wiec na wszystkich beda pasy.
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Potrzebny dobry aparat
Do kupienia na miejscu w kraju
#xiaomi #android #telefony #smartfon
Cene mozesz zbic o 105 zł (-55 za newsletter, -50 za zapis do klubu MM)
Zobacz tez A20e, ok. 549 zł. z Allegro na FVAT. Lepszy aparat od tego Redmi, lepsze wsparcie (2 duze aktualizacje Androida) i NFC.
Do tego jest maly wiec w sumie dla kobiety w sam raz.
ps. Nie ma takiego telefonu jak Redmi 8 Pro, jest albo Redmi 8 albo Redmi Note 8 Pro a
Lepszy aparat ciezko bedzie znalezc do 1000 zł, optyczna stabilizacja obrazu i dodatkowo b.dobry tryb nocny.
Plus MediaMarkt chyba jako jedyny sklep w kraju daje 45 dni na zwrot bez podania przyczyny. (dla czlonkow klubu MM)
A co do problemow to w moim Mi 9 Lite padl dotyk na brzegach ekranu po niecalych 2 tygodniach. (udalo sie odzyskac hajs po RMA)
https://www.gsmarena.com/motorola_one_vision-review-1932p5.php