Wpis z mikrobloga

^ P40 Lite nie ma uslug googla, bedzie tez problem z aplikacjami platnosciowymi. Niestety tych nowych Huaweiow nie warto kupowac, chyba ze ktos lubi grzebac w firmware i bawic sie w dogrywanie uslug google recznie co i tak nie rozwiaze wszystkich problemow.
@k3lt: @Alchemik88: nie polecam motoroli one vision, kupiona w MM i po 3 miesiącach miała za sobą 3 reklamacje. Oddałam to w #!$%@?. Ekran się sam wygłaszał, problemy z mikrofonem, nie dało się prowadzić rozmów. Dodatkowo serwis Motoroli to takie zjeby, że nie uznawali ŻADANEJ usterki póki nie poszło do nich pismo od prawnika.
@johnymielony69: Aparat w Mi 9 lite jest slabiutki, nawet w dobrym oswietleniu wypada slabo a w gorszych warunkach nawet nie ma co korzystac z aparatu, mowie to jako byly posiadacz. Poziom innych tanich Srajomi jak Note 8T/8Pro.
@johnymielony69: Nie ma zadnych problemow, to pojedyncza opinia randoma ktory dodatkowo w kwestii telefonow wypowiada sie tylko na tagu #xiaomi wiec daje to dodatkowo do myslenia.
Plus MediaMarkt chyba jako jedyny sklep w kraju daje 45 dni na zwrot bez podania przyczyny. (dla czlonkow klubu MM)
A co do problemow to w moim Mi 9 Lite padl dotyk na brzegach ekranu po niecalych 2 tygodniach. (udalo sie odzyskac hajs po RMA)
źródło: comment_15867972799azw66JmXSfulTPIWHZa6w.jpg
@Alchemik88: Jeśli chodzi o wymiary (wąski ekran) to jest akurat mega wygodne jesli chodzi o korzystanie z telefonu szczegolnie jedna reka bardzo wygodnie sie go trzyma i kciukiem bez problemu siegniesz z lewej do prawej strony ekranu, upierdliwe jest tylko ogladanie np. filmow w innych proporcjach bo po bokach sa czarne paski. Ale teraz wlasciwie wszystkie telefony maja proporcje ekranu 18:9 wzwyz wiec na wszystkich beda pasy.