Aktywne Wpisy

szczypawka +43
Hej, mam dosyć duży problem.
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać

jmuhha +4
#ukraina #wojna
Komentarz usunięty przez moderatora
@Saszka_PL: Tak, kibicuję im aby udupili ruskie imperialne marzenia raz na zawsze, skąd wiesz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ты не понял собачью концовку?
@Kuba04: kto? Fiutin i Turban z Węgier?
@aleksc: jeśli jesteś ruskiem, to sienie dziwię. Jeśli jesteś Polakiem, to jednak trochę się dziwię.
Po co nam ziemie, na których ludzie mają tendencję do używania wideł niezgodnie z przeznaczeniem?
A tak serio - po co nam, jako Polsce, to?
Wolę na wakacje pojechać na wyzwolony przez Ukraińców Krym i móc patrzeć na ich szczęście i
piękne
Komentarz usunięty przez moderatora
@dominowiak: te ziemie zostały nam odebrane i jestem zwolennikiem żeby wróciły do macierzy. I nie przywołuj mi tu zaraz Niemiec, oni wojnę przegrali. Ale wiem też, że to tylko moje życzenia i nie ma na to szans. Najważniejsze oczywiście żeby Ukraina wygrała,
@prawda_w_moskwie: Skisłem :) Sam przerabiałeś? Genialne!