Aktywne Wpisy
Hopsa +1
Ktoś też się nudzi i nie może spać?
Jestem transpłciową dziewczyną i mogę poodpowiadać na jakieś pytanka czy podzielić się jakimiś historyjkami.
Z ciekawostek to nie czuje się koniecznie osoba związaną z LGBT, niekoniecznie czuje, że ta cała działaność aktywistyczna mi pomaga i tak naprawdę prawo krajowe ma negatywny wpływ na moje życie tylko i wyłącznie w jednym aspekcie, a tak to nic innego mi nie przeszkadza w Polsce.
#ama #lgbt #
Jestem transpłciową dziewczyną i mogę poodpowiadać na jakieś pytanka czy podzielić się jakimiś historyjkami.
Z ciekawostek to nie czuje się koniecznie osoba związaną z LGBT, niekoniecznie czuje, że ta cała działaność aktywistyczna mi pomaga i tak naprawdę prawo krajowe ma negatywny wpływ na moje życie tylko i wyłącznie w jednym aspekcie, a tak to nic innego mi nie przeszkadza w Polsce.
#ama #lgbt #
cpt_foley +13
#niepopularnaopinia Z tego co widzę na dzień dzisiejszy - #boxdel w sumie nie zrobił NIC konkretnego - w porównaniu od jego kolegów. Osiem lat temu napisał głupią wiadomość do 14-latki a ludzie żądni krwi na fali ostatnich aferek kończą mu życie. #famemma
Pytanie - gdzie zapisywane są save'y? Could save'a nie ma, a kiedyś chciałbym zmienić konsolę v1 na v2 albo jakaś inną nowszą rewizję, jeżeli takowa by wyszła...
Albo może jest szansa na cloud save, ktoś wie?
#nintendoswitch #animalcrossing
Ale żeby gracz sobie nie mógł sprzętu na nowy wymienić bez utraty postępu to już idiotyzm...
From the HOME Menu, select “System Settings” > “Data Management” > “Transfer Your Save Data”. Select “Send Save Data to Another Console”, then select the user whose save data file you wish to transfer. Select the save data file for the software title you want to send to another console. Select “Send Save Data
A na pewno z Animal Crossing to działa? Wiem, że to logiczne, ale Nintendo już udowodniło tą grą, że nie wszystko jest takie logiczne:D
Do dupy, niestety. Niby pracują nad jakimś JEDNORAZOWYM cloud savem ale też nie wiadomo co dalej z tym. Ale właśnie przez to, że jest jeden zapis na całą konsolę, nie da się go przenieść na inną - w przypadku innych gier zapis przenosimy razem z jednym profilem, nie całym systemem.
https://www.gamespot.com/articles/animal-crossing-new-horizons-doesnt-support-cloud-/1100-6474931/
Brawo Nintendo - byłem przekonany do zakupu nowej konsoli, ale teraz tego nie zrobię, bo nie mam ochoty znowu poświęcać XX godzin na dojście do miejsca, gdzie obecnie jestem w AC...