Wpis z mikrobloga

@Gadzinski: To były tylko moje domysły, ale jak tak patrzę to chyba te multikonta/boty są bardziej prawdopodobne. Sam przed chwilą zauważyłem, że u mnie też było dokładnie 12 minusów, jak u innych.
  • Odpowiedz
@Ruler: Ja mam się zmienić? Bo paru nolifeów daje minusy? Jakieś dzieciaki zza monitora się bawią i ma zmienić to moje poglądy które ukształtowały mnie i moje życie? heh no raczej wątpię :)
  • Odpowiedz
@Ruler: Czy ja płaczę? Zauważam tylko fakt że coś jest nie tak.Jestem tu na tym serwisie od jego początku i mam prawo napisać jeśli ktoś pieprzy administrację w pupę. A może mi zabronisz?
  • Odpowiedz
@Ruler: Pracuję przez internet misiu. Mi mama nie płaci za stałe łącze :) Zapłacisz mi za mieszkanie i zrobisz mi zakupy? Wtedy z chęcia odłączę router i się zrelaksuję :)
  • Odpowiedz
@MasterSoundBlaster: Wiem. Ja tutaj odnosiłem się do całości. Konkretny przypadek blubiego mnie nie interesował. Poza tym, nawet uwzględniając chamstwo wypowiedzi, to równo 16 minusów w minutę to nie przypadek i na pewno nie odosobniony

edit: jakby wykopki były tak uczulone na chamstwo to minusowały by każdego "tępego lewaczka" itd
  • Odpowiedz