Aktywne Wpisy
again_and_again +937
mirko_anonim +19
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
#bitcoin #id2020 #stopid2020
@sheeple: Atari plusuje
Ale ogólnie co zrobisz - nic nie zrobisz. Wiele osób woli mieć takiego chipa w dupie dla własnego bezpieczeństwa
@kamil-wasniewski: To zachęcam. Bo jeśli nie dokonamy wyboru to nam go narzucą tylko w swojej odsłonie.
http://replicant.us/
Ogólnie dużo możliwości jest usprawnienia swojego "żywota" - jak chcesz jakoś pomóc (znasz angielski? Może jakaś wiedza) to wbijaj na riot.junta.pl na kanał nerds-pl
@fervi: Też mam zrootowany i jakiś custom ale już nie pamiętam nawet. Zerknę na ten replicant.us jak będzie działał bo strona chyba padła. Mam też "bezpieczny" ale gówniany na Ubuntu
Mnóstwo rozmów xd Ale wiesz - rządzi ten kto ma kasę
https://www.infoq.com/news/2019/05/microsoft-decentralized-identity/
Brakuje wam wtedy tylko czipa w dupie.
@przegladarkauzy: Które znamię bestii? Mówisz o w/w sidechainie? Chodzi właśnie o to aby odrzucać wszystko co na nim będą próbować nadbudować. Bitcoin jak na razie się trzyma a od niego, z różnych pobudek powstają różne forki i projekty sidechainów. Na razie nic nadzwyczajnego - i póki co, nie widać zagrożenia o ile ludzie będą w