@bbsxbsbbsxbsbbsxbs: powiedziałbym, że rozebrać i naładować baterię ładowarką do li-ion. W marketach kable do strarych srajfonów nadal maja za grosze, tam jest chyba ten sam co do ip 4. No tylko epidemia.... cóż tyle poczekał to niech jeszcze poczeka.
@bbsxbsbbsxbsbbsxbs Odwiedzając rodziców ostatnim razem mama mi powiedziała ze znalazła w piwnicy jakieś pudełko z moimi rzeczami(nie mieszkam z nimi jakieś 10 lat). Otwieram a tam Samsung YP-Z5A i moje hity sprzed ponad 10ciu lat.
Działał i okazało się że dalej słucham tego co tam było tylko że rzadziej niż kiedyś (głównie deathcore)
Zawartość opakowania ciastek fitking delicious. Hurr durrr przecież gramaturę masz na opakowaniu, to nie jest żadne oszustwo! Moim zdaniem jednak jest to słabe. #dieta #ciastka #jedzenie #fitkingdelicious #oszukujo
Da się to jakoś odpalić bez applowego kabla? XD
Jestem ciekaw jakich hitów słuchałem 12 lat temu xD
#retro ? #audio #niewiemjaktootagowac #pytaniedoeksperta #apple
Działał i okazało się że dalej słucham tego co tam było tylko że rzadziej niż kiedyś (głównie deathcore)
Jeśli chcesz tylko naładować raz, żeby sprawdzić co tam jest w środku to możesz śmiało brać najtańszy. W przeciwnym razie radzę kupić coś lepszego.