@BlackReven: Aqua 142, po tym klipie jestem w stanie uwierzyć że to jej prawdziwy wzrost xD Dla mnie mimika Fubuki, te ich obracanie głów przy zmianie, w sumie wszystko w tym jest mega urocze (。◕‿‿◕。)
@Hajak: W ogóle jak się jeszcze włączy napisy i się wczyta to każda postać jest idealnie dopasowana do tekstu |૦ઁ෴૦ઁ| Np: Marine "However, I will only go as far as my stamina can hold out. Oh my God" A wiadomo jak z jej staminą xDDD
I jeszcze wplątane w to relacje Okayu x Aqua, Pekora x Miko, Rushia x Marine, Flare x Noel (ʘ
#pracbaza no to tak...do 13 praca, ale myślmy pozytywnie - po dzisiejszej zmianie czeka mnie urlop podczas którego mam zamiar grać na kąkuterze 15-18h na dobę, żreć czipsy i pizzę, chlać monstery i liczyć, że nie zdechnę po tych 2 tygodniach. Miłego dnia.
#randomanimeshit #anime #hololive #amanekanata
Ale one wszystkie są malutkie (。◕‿‿◕。)
Ale jestem zawiedziony przy Pekora, że żadnego Peko nie wplątała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Natomiast Marine wygrała, Oh Maj Gad jeszcze gif z kręcenia tyłkiem wstawili xDDDD
Np: Marine "However, I will only go as far as my stamina can hold out. Oh my God" A wiadomo jak z jej staminą xDDD
I jeszcze wplątane w to relacje Okayu x Aqua, Pekora x Miko, Rushia x Marine, Flare x Noel (ʘ