Wpis z mikrobloga

@CordellWalker No taką to też bym opędzlował. Kiedyś zrobię podobnie jak Ty. Ja jednak mam trochę inny sposób na jej robienie, plus nie jest tak bogatą w dodatki. Nie usuwaj posta bo Cię nie znajdę jak będę miał wołać.
Smacznego.

  • Odpowiedz
@CordellWalker i zrobiona. Jutro wstawię z ewentualnym przepisem. Ostrzegam.. Moja przy Twojej to biedazupa ale serio broni się smakiem i prostotą. Niestety efekt końcowy tylko w słoiku, bo cały gar wekowałem...¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Pociongowy: poka fote i napisz w jaki sposób wekujesz bo mam ochotę zrobić np sos do spagetti albo właśnie fasolkę po bretońsku czy grochówkę albo nawet mięso tylko nie umiem wekować (piekarnik czy garnek?) opisz jak to robisz
  • Odpowiedz
@CordellWalker może zbyt szumnie to nazwałem ale w sumie.... wlewam do słoika gorącą zupę, słoik cyk do góry dnem i tak sobie stygnie przez noc... W lodówce wytrzymuje tak mnóstwo czasu i przychodzi okres kiedy nie ma co jeść A zupa ratuje życie. Ze wszystkim tak robię, jeszcze się nie zawiodłem.
  • Odpowiedz