Wpis z mikrobloga

#!$%@? kocham patrzeć jak świat płonie, jak wystarczył mały podmuch wiatru aby cała ta piramida z kart jebneła na ryj. Firmy potrafią #!$%@?ąć w miesiąc, Trump orientuje się że bycie prezydentem to jest #!$%@? real shit, a nie fajne stanowisko do #!$%@? się, oraz fakt że służba zdrowia jest tam do dupy coraz bardziej staje się świadome dla mieszkańców.

Ludzie, którzy do tej pory rozwiązywali problemy które były wymyślone przez nich, teraz srają na tęczowo, bo przyszedł czas na ogarnięcie jakiegoś problemu który nie dotyczy polityki, pieniędzy, Pr-u tylko realnych ludzkich żyć. Koronawirus pokazał jak cały kapitalistyczny świat zbudowany jest z dykty i kartonu.

Koronawirus nie zniszczy świata, ale już moją wiarę w niego napewno.
Trzymajcie się tam, bo niedługo już nie będzie się czego trzymać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#koronawirus #gownowpis #przemyslenia #swiat
  • 8
@wister808: Niestety, takie sytuacje jak ta obecnie szybko rewidują zdolność do dobrego zarządzania państwem. Nie chcę tu też specjalnie uderzać w konkretne organizacje czy też idee, ale ostatnie "problemy" poruszane np. w takiej UE, to imigranci, lgbt, tolerancja itp. Nie twierdze, że to były błahe problemy, ale mam wrażenie, jakby rządzący zrobili się trochę leniwi i reagowali z opóźnieniem.
fakt że służba zdrowia jest tam do dupy coraz bardziej staje się świadome dla mieszkańców.

@wister808: o tak, do nich to wreszcie dociera. Plus zorientowali się, że są na co dzień ruchani przez kartel ISP na transferach.