Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +214
miałam już sąsiadów jarających na balkonie fajki i blanty, trzymających tam niezamykające japy papużki, dzieci i psy, ale gość używający co drugi dzień na balkonie frytkownicy to nowa jakość
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Może ktoś wesprze mirka w potrzebie?
Karta dźwiękowa wraz ze starymi sterownikami grała jak marzenie. Dźwięk mocny jak diabeł, aż wibrowały słuchawki i był czysty niczym dziewica orleańska. Było pięknie i nomen omen - diabeł pokusił mnie, aby zaktualizować sterowniki (skoro jest idealnie Marek, to czemu by nie s--------ć tego..,).
Od tej pory nie mogę się uporać z problemami. Gdy zainstaluję najnowsze sterowniki lub jakieś starsze znalezione na necie:
- dźwięk jest super, basy sopran, przestrzeń itd., ale grają k------o cicho jak spod miotły (słuchawki nie drżą)
- dźwięk jest głośny i mocny, ale suchy, c-----e przestery i za nic nie można go wyregulować w aplikacji Dolby (bo k---a nie działa aplikacja, heloł)
Może ktoś ma oryginalne sterowniki i mógłby mi udostępnić?
Nie próbowałem reinstalacji. Usuwałem z systemu stery i oprócz tego w rejestrach Windowsa usuwałem odwołania do sterów i jakichkolwiek pozostałości.
Moja konfiguracja:
Lap: Lenovo Z710
System: Win 8.1, aktualizowany
Identyfikator sprzętu: HDAUDIO\FUNC01&VEN111D&DEV7695&SUBSYS17AA5011&REV_1001