Aktywne Wpisy
Qurvinox +10
Czołem Mirunie,
kupiłem mieszkanie z rynku wtórnego, którego właścicielem stanę się 1lipca i właśnie wtedy chciałbym wejść z remontem.
Na start kuchnia, łazienka i toaleta. Chciałbym prosić Was o ocenę mojego planu i o ewentualny komentarz co mógłbym zrobić inaczej.
1. Własnoręcznie kucie płytek w trzech wyżej wymienionych pomieszczeniach.
2. Zatrudnienie hydraulika do łazienek, do poprawy instalacji.
3. Zatrudnienie gazownika do przeniesienia rury z gazem w kuchni.
4. Zatrudnienie elektryka do porobienia
kupiłem mieszkanie z rynku wtórnego, którego właścicielem stanę się 1lipca i właśnie wtedy chciałbym wejść z remontem.
Na start kuchnia, łazienka i toaleta. Chciałbym prosić Was o ocenę mojego planu i o ewentualny komentarz co mógłbym zrobić inaczej.
1. Własnoręcznie kucie płytek w trzech wyżej wymienionych pomieszczeniach.
2. Zatrudnienie hydraulika do łazienek, do poprawy instalacji.
3. Zatrudnienie gazownika do przeniesienia rury z gazem w kuchni.
4. Zatrudnienie elektryka do porobienia
Trzesidzida +43
xD
Ja rozumiem że rap to współczesna kultura a niektórzy raperzy są piekielnie zdolni, ale jakim narcyzem trzeba być żeby stawiać siebie ponad Mickiewicza i Słowackiego. Ostatecznie i tak najwcześniej za kilkadziesiąt lat dowiemy się czyja twórczość wpłynęła na kulturę, bo najlepszym papierkiem lakmusowym każdej sztuki jest czas i przyszłe pokolenia, a najwięksi geniusze często za życia byli niedoceniani i wyśmiewani oraz tkwili w ubóstwie
#niewiemjaktootagowac
Ja rozumiem że rap to współczesna kultura a niektórzy raperzy są piekielnie zdolni, ale jakim narcyzem trzeba być żeby stawiać siebie ponad Mickiewicza i Słowackiego. Ostatecznie i tak najwcześniej za kilkadziesiąt lat dowiemy się czyja twórczość wpłynęła na kulturę, bo najlepszym papierkiem lakmusowym każdej sztuki jest czas i przyszłe pokolenia, a najwięksi geniusze często za życia byli niedoceniani i wyśmiewani oraz tkwili w ubóstwie
#niewiemjaktootagowac
Ćwiczenia bicepsów i nóg, ale jednocześnie nie obciążające kręgosłupa. Jak byście próbowali ugryźć temat? Triceps, klatka, barki, a nawet plecy mozna zrobić w wielu płaszczyznach, a jednocześnie odciążając kręgosłup, natomiast przy dwóch wyżej wymienionych partiach zastanawiam się bardzo mocno.
#mirkokoksy
biceps możesz robić eksperymentując z różnymi wariacjami podchwytu na drążku
taguj
na
nocnej
pls
biceps podnosząc hantle na siedząco
Lekarz jasno określił, że od święta mogę podnieść 5 kg i to tyle, a dla chłopa po 30-tce jest to trochę jak dostać w ryj, zwłaszcza, że techniki to uczył sie bardzo dawno temu. Po prostu jest sytuacja jaka jest i starą sie odnaleźć w nowych realiach.
Brzmi trochę jak konieczność zmiany lekarza ( ͡° ͜ʖ ͡°)