Wpis z mikrobloga

Zastanawiam się dlaczego los mnie tak pokarał?Czemu ma służyć ta męka pańska, którą tu odbywam? Ostatnio nie mam ochoty nawet chodzić spać, bo najgorsze uczucie jakie mi towarzyszy to to zaraz po przebudzeniu, kiedy zdaje sobie sprawę, że moje życie to nie był sen a realny koszmar i muszę dalej to ciągnąć.
Najgorszy czas pod tym względem emocjonalnie był w liceum. Nie rozumiałam po co żyje. Przebywanie wśród ludzi było koszmarem. Z nikim nie chciałam rozmawiać, a gdy tylko przychodziła taka możliwość szukałam wymówki byle uciec. Mój wizerunek na tle innych dziewczyn z licbazy był tak okropny, że najchętniej przepraszałabym ludzi za to, że muszą się na mnie patrzeć. To jest najgorsze uczucie na świecie kiedy jest się tak okropnym, że zdajesz sobie sprawę, że nie zasługujesz na żadną z czynności życiowych.
#przegryw #rozowepaski ##!$%@?
  • 61
  • Odpowiedz
@dupa_karuzela akurat zgodzę się z @Passarinho, oceniasz coś z czym nie miałaś w ogóle styczności. Żaden psycholog nie ma prawa Ci powiedzieć co masz robić. Terapia polega na wygadaniu się właśnie. Zazwyczaj jest tak, że jak mówimy coś na głos to szybciej sobie to układamy.
  • Odpowiedz
@JohnDruitt: nie lubię szumu, piszę bo muszę wyrzucić emocje. Zgadzam się że kalejdoskop, bo jestem człowiekiem, który odczuwa pełne spektrum emocji. Radość i cierpienie wchodzą w to. Ja pracuję nad życiem, tylko to jest syzyfowa praca. Mądrzysz się a gówno wiesz.
  • Odpowiedz
@dupa_karuzela: No Ty za to wiesz tak wiele, a stoisz w miejscu. Pro tip dla Ciebie, jak myślisz, że pisanie wysrywów tutaj coś zmieni to się mylisz. Wpadniesz tylko głębiej. Nie ma różnicy, czy napiszesz to tutaj, czy powiesz sobie sama do siebie w piwnicy, bo i tu i tam odpowie Ci echo. Znajdź sobie koleżankę i naucz się rozmawiać. A jak minie koronawirus to rusz tyłek do lekarza.
  • Odpowiedz