Wpis z mikrobloga

• 0
Skróty skrótami ale jakby nie patrzeć ten znak jest długo za długo, istnieje jeszcze po to żeby potem nie było jęków ze polaczkom beznyne zabrali i nie mogą znaleźć dystrybutora ( )
  • Odpowiedz
Jak oglądam tę lekcję, to już zupełnie nie dziwię się że uczniowie nienawidzą chemii i przychodzą na moje lekcje w liceum negatywnie nastawieni do przedmiotu, albo mają braki w podstawowej wiedzy ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Daisy: g---o prawda po prostu nie chce im się uczyć, a każdy kto jest zmuszany do robienia czegoś czego nie chce, przychodzi do takiej pracy zniechęcony, więc już sobie nie racjoanalizuj.
  • Odpowiedz
@Peeleejin:

minimum 0 - max 5mg/l więc teoretycznie jest, a praktycznie to jesteście dzbany bo się czepiacie pierdoły od babki która coś sobą reprezentuje w porównaniu z poprzednimi psorkami.

Zawartość ołowiu mg/l - 5,0​ PN-EN 237

słyszałem, że benzyna może też zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych ( ͡
  • Odpowiedz
@Daisy: za stare memy, skad te dzisiejsze tumany maja wiedziec ze olow kiedys byl powszechnie stosowany. chociaz chyba na stacjach nadal jest znaczek przekreslonego pb, kumam o co jej chodzilo
  • Odpowiedz
Nie ma to jak czerpać się wszystkiego zawsze i wszędzie z zasady.

@SkorpionX: eh, dzbanie. Nie uzywa się skrótów myślowych wśród osób, które nie znają dobrze tematu. Na pewno nie przy tak podstawowym nauczaniu,
  • Odpowiedz
@MarekSax dla mnie te lekcje to jest pomyłka.
Za tę kasę co dostali, za tę 2 grube banki to oni powinni zatrudnić laureatow nagrody Nobla albo chociaż kogoś sensownego żeby nagrał te lekcje. Kogoś kto umie przekazać wiedzę, zrobi to w ciekawy sposób i, uwaga ważne, MA DOŚWIADCZENIE PRZED KAMERĄ, ogarnia co się dzieje.

Ale nie, lepiej wziąć Grażyny z Koziej Wólki, które może i są nauczycielkami z wykształcenia ale na
  • Odpowiedz
Proszę z karty charakterystyki benzyny bezołowiowej

minimum 0 - max 5mg/l więc teoretycznie jest, a praktycznie to jesteście dzbany bo się czepiacie pierdoły od babki która coś sobą reprezentuje w porównaniu z poprzednimi psorkami.

Zawartość ołowiu mg/l - 5,0​ PN-EN 237

@Peeleejin: bez względu na to co w karcie stoi to ona i tak mi wygląda na taką chemiczkę co bez problemu zatankuje benzyny do diesla.
  • Odpowiedz