Aktywne Wpisy

Sultan_Kosmitow +40
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
selenita66 +90
Moi drodzy, byłem wczoraj na plaży na Wyspie Sobieszewskiej, gdzie około godziny 19 nad głowami ludzi przeleciał ultralekki samolot, lecąc wzdłuż plaży. Mówiąc, że nad głowami, nie przesadzam - wysokość była rzędu 10-20 metrów nad ziemią. Kiedy zobaczyłem go zbliżającego się, byłem przekonany, że podchodzi do awaryjnego lądowania. Ale najwyraźniej była to jedynie popisówa i szukanie adrenaliny.
Z tego co wiem, minimalna wysokość lotu VFR nie powinna być niższa niż 500ft, czyli
Z tego co wiem, minimalna wysokość lotu VFR nie powinna być niższa niż 500ft, czyli
źródło: spsybc
Pobierz

#inpost #smutnazaba
źródło: comment_15857299333XkIr7d8jNEtgjx8MvZQ6I.jpg
Pobierz- Inpost podczas kryzysu - paczka przychodzi dzień później (i tak w deklarowanym czasie)
- Poczta polska podczas kryzysu - paczka 48 przychodzi po tygodniu, i następnie ginie w sortowni
¯\_(ツ)_/¯
@GaiusBaltar: bez kryzysu u nich ekspresy 24 idą pare dni.
A najlepsze jest to że przedwczoraj zamówiłam bluze, która miała czas dostawy 2tygodnie, a przyszła dziś Royal mailem xD Niestety bluza nie jest az Tak mi potrzebna jak tamta paczka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Nerlo ja nie wiem serio skąd wy zamawiacie ani jak to robicie, nigdy nie przydarzyło mi się czekac na paczke dłużej niz deklarowała poczta. Chyba ze sprzedawca wysłał później, ale to juz nie zależy od przewoźnika. Warto tez czasami brac pod uwagę
@GaiusBaltar: Czyli tak, jakby kryzysu nie było. Bez sensu narzekasz.