Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Tak jak @gumpa_bobi napisał. " Jedynym ratunkiem dla tego kraju jest jego upadek."

Dlatego też pomimo bycia bardzo ANTY-Pisowy zagłosuje w tych wyborach na Dude. A jeżeli kraj będzie nadal stać to w następnych parlamentarnych zagłosuje na PIS.

Tego kraju już nic nie uratuje, trzeba ten kraj tak zniszczyć i tak zdewaluować złotówkę że ludzie wyjdą na ulice by wywieźć rządzących na taczkach. Bez tego będziemy żyć w takim niby to chlewie gdzie #500plus jest najważniejsze a podatki nas dobijają. Politycy plują nam w żywe oczy kamienicami-burdelami, działkami od kościoła, KNF, PFN i tą propagandą w rządowej tv. Z Waszych podatków opłacane są te pisowe trolle na vykop.ru czy facebookach.

Niech ludzie idą na masowe 6 miesięczne L4, niech przedsiębiorcy zaczną zwalniać wszystkich, niech każdy z kontem bankowym wypłaci złotówki i wymieni na euro/usd/chf. Niech lekarze, pielęgniarki, nauczyciele ogłoszą strajk. Przez ostatnie 5 lat byli gnojeni a teraz mają zapieprzać i ryzykować życiem za 2,500 złotych?
Niech Ukraincy wrócą do siebie lub wyjadą na zachód.

Trzeba zaorać ten kraj bo inaczej będziemy żyć w takiej fikcji, w takim marazmie.

Pomimo tego że nic mi nigdy pis nie dał (singiel powyżej 30) to od dzisiaj będe wszystkim wciskał kit że to najlepsza partia świata.

#koronawirus
#lekarze
#neuropa
#4konserwy
#bekazpisu

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
  • 4
@AnonimoweMirkoWyznania: Jest to sensowne, na przykładzie akceleracjonizmu: https://en.wikipedia.org/wiki/Accelerationism
Eksploatować wszystko co się da, aż w końcu kolektyw zacznie odczuwać skutki poronionych pomysłów pisu. Póki co, przeciętny stary dziad katolik nie ma żadnych powodów by nie głosować na pis, no chyba że eskalująca propaganda w TVP da mu flashbacki z czasów komuny xD
A pierwsze co mi przychodzi do głowy to forsowanie obniżenia państwowych wypłat dla lekarzy, bo stare śmiecie nie zdają
Teraz wyobraź sobie, że 10 000 ludzi ma takie poglądy jak ty, i głosuje na dudę. Ja jestem patriotą. Jestem dumny z Polski. Z tego jak przetrwała dwie wojny i nadal stoi. Ale nie jestem dumny z Polaków. Wybierają #!$%@? żądzących. Ale ty możesz to zmienić, WIĘC NIE #!$%@? GŁUPOT I NIE GŁOSUJ NA PIS. Ten kraj musi powstać, ma wspaniałą historię, a takim jak ty #!$%@? w dupę. Ha tfu. #!$%@?ć