cześć kochani. planuję zakup switcha lite i tutaj moje pytanie - czy ceny gier kupionych digitalowo już na switchu są dużo niższe niż pudełkowe wersje? na start chcialbym kupic Zelde, Mario Odyssey (być może Pokemony) i nie wiem czy opłaca się brać wersje pudełkowe ze sklepu na start #nintendoswitch #nintendo #gry
@bound: zapytaj Nintendo :) Jak dla mnie to największa żenada w tej konsoli. Jedynie jak są promocje to litościwe są tańsze o 10% od fizycznych, co dalej jest śmieszne.
@bound: nintendo nie umie za bardzo w promocje online. moze kiedys sie nauczy. raz na ruski rok (doslownie) trafi sie promocja sensowna na AAA. a tak to popularne uzywki fizycznych gier wyrwiesz taniej niz eshop
@Shagot: @bound: Nintendo nie umie w jakieś praktyczne rzeczy, np. apki, sklep działa jak gówno xD, wishlista jest, ale chyba nikt nie wie jak to działa, bo nie ma listy w konsoli ( ͡°͜ʖ͡°) Sporo by wymieniać. Ogólnie ludzie pracujący w Nintendo nadal wymieniają się spostrzeżeniami przy pomocy faxu, a do roboty jeżdżą wozem konnym xD
@bound: Nintendo ma tendencje do sztucznego ograniczania nakładu podczas premier wyczekiwanych tytułów. Dzięki temu jak ktoś nie chce czekać tygodnia na pudełko dopłaci tą różnice i kupi digitala. Nintendo wcale nie gra tak czysto, ale no cóż, wolny rybek ¯_(ツ)_/¯
#nintendoswitch #nintendo #gry
@bound: xD
Są droższe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak dla mnie to największa żenada w tej konsoli. Jedynie jak są promocje to litościwe są tańsze o 10% od fizycznych, co dalej jest śmieszne.
dziekuje slicznie wszystkim pieknym osobom, ktore zdecydowaly sie odpowiedziec. niech buk ma was w opiece.