Wpis z mikrobloga

Być może zostanę teraz zwyzywany od cucków, ale co tam. Sporo osób ostatnio żąda wydzielenia #rozowypasek od #przegryw to czy sugerując się tą logiką nie powinno się tego samego zrobić z przegrywami którzy ruchali w swoim życiu nie za hajs? Bądź co bądź jest to nieosiągalne dla większości osób na tym tagu, więc "hehe nie możesz być przegrywem".
#przegryw #niepopularnaopinia
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wsciekla_kapibara: no ale dlaczego miałbyś o tym mówić niepytany? Nie rozumiem, na temat dotychczasowych dokonań z normalnymi dziewczynami też zmierzasz każdej nastepnej opowiadać? Jak jej nie powiem, że byłem kiedyś we wrocławskim zoo to jestem z nią nieszczery?
  • Odpowiedz
@NieTakMialoByc: Ok, czaje. Byłeś, skorzystałeś, żałujesz. Jest różnica pomiędzy wizyta w zoo, a wizyta u roksanki. I tak - powiem niepytany o wizycie w zoo, bo wiesz, niektórzy potrafią rozmawiać w spontaniczny sposób xD Kiedyś przyjdzie taki moment, ze pojawi się temat prostytucji, czy pierwszego razu. Co wtedy zrobisz? Chcesz kłamać do konca życia, czy może być w porzadku i od razu wyznać prawdę?
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Still22lvlCrock: @wsciekla_kapibara: nie korzystałem z divy i nie zamierzam. Chyba że z takiej, która oferuje Girlfriend Experience, bo samo zwalanie sobie konia divą mnie nie interesuje. Ja nie widzę potrzeby mówienia o takich sprawach. Informacją taka sama jak ta, że 10 lat temu byłem w markecie budowlanym i kupiłem 15l białej farby.
  • Odpowiedz