Aktywne Wpisy
SaintWykopek +87
Ja u Mamy: budzi mnie między 1:00 - 4:00 bo znowu zmieszała leki z alkoholem albo jej facet zapomniał hasła do poczty, banku i obydwoje krzyczą do mnie żebym wstawał i pomógł mu je odzyskać. Albo po prostu budzą mnie w nocy siadając mi na łóżko w losowych godzinach. Jest jeszcze opcja że facet matki pijany i mama chce żebym go pilnował bo znowu zaśnie na jakiejś klatce. Jest też opcja
Za taką gre trener powinien się z nią zamknąć sam na sam w szatni i porządnie zerżnąć ją w dupę. Serio. Bez wazeliny, nawet bez śliny. Wchodzić na siłę i walić ile się da, niech leci krew. Może wtedy Iga nauczy się grać. Niech ryczy, wyje, niech błaga żeby przestać. Jak się nie podoba to może przestać grać w ogóle.
#tenis
#tenis
#pomocy #majsterkowanie
Oby tylko gwinty byly dobre
Nie chcę ryzykować zalaniem pionu
Bez trollu proszę
@Xaveri
@bercikk
@baryla_skocz_po_frugo
@Czill23
@zielonykrul
@make_my_day
panowie! Jak zrobię coś takiego? Dodam, że oba zawory są wodne w tym fakt, że ten u góry nie zakręca się. Czy ciśnienie wody nie #!$%@? tutaj wszystkiego?
Ten drugi zawór ma chyba glowny zawór gdzie indziej xD więc mogę mieć problemy
Jedynie zepsuta pralka
Mam główny zawór przy liczniku, ale ten zawór drugi działa przy zakręconym zaworze głównym.
Może ktoś ma na lewo zrobiona wodę, nie wiem . Wynajmuje mieszkanie tylko
Problem jest taki, że jak zakręciłem zawór główny mieszkania, to ten drugi zawór dalej działa.
Jak jebnie to nie bede mógł nawet go zakręcić
@make_my_day: odrdzewić można odrdzewiaczem, albo choćby WD40 (tu byłby najlepszy). Coca cole można wypić po robocie i nie powielać bzdurnych urban legend, jaka to cola jest znakomita w tej roli. Bo nie jest. Z powodu bardzo kiepskiej penetracji, bardzo niskiej zawartości środka czynnego i paru jeszcze innych.