Aktywne Wpisy
Pozytywny_gosc +13
Wykopki już wydały wyrok z całej aferze. Ja nie zamierzam się bawić w sędziego, ale zaskoczył mnie jeden fragment.
Jeden z najbardziej popularnych, przystojnych, bogatych youtuberów, robi sobie imprezę, zaprasza nieletnie dziewczyny na chatę i daje im alkohol (tak to jest złe, nie zaprzeczam) ale nagle laska mówi, że była trzeźwa i urywa jej się film i budzi się z youtuberem w jednym łóżka.
Jakie prawdopodobieństwo jest w tym, że bardzo bogaty,
Jeden z najbardziej popularnych, przystojnych, bogatych youtuberów, robi sobie imprezę, zaprasza nieletnie dziewczyny na chatę i daje im alkohol (tak to jest złe, nie zaprzeczam) ale nagle laska mówi, że była trzeźwa i urywa jej się film i budzi się z youtuberem w jednym łóżka.
Jakie prawdopodobieństwo jest w tym, że bardzo bogaty,
DFWAFDS +5
#przegryw za ile Wy kupujecie buty? Dla mnie taka kwota to jest jakiś absurd, nigdy tyle na buty nie wydałem.
Witam
Na wstępie dodam że mam toksyczną osobowość, staram się z tym walczyć, sporo o tym czytać i po pandemii udać się do psychologa. Niestety coraz częściej mam problem z ogarnięciem swoich myśli na temat zdrady przez #rozowypasek Średnio się dobraliśmy bo sam byłem całe życie #przegryw bez znajomych i dziewczyny, za to ona jest bardzo piękną młodą dziewczyną (na moje nieszczęście modelką) która posiada całą chmarę orbiterów. Kiedy się widzimy jedyne co słyszę to dźwięki Messenger, często wyczuwa że jestem zazdrosny więc sama chce mi pokazywać wiadomości jakie dostaje i z kim piszę (nie czytam) co mnie nieco uspokaja bo w sumie nie chce nic ukryć. W łóżku super, kochamy się codziennie nawet po kilka razy, ciągle testujemy nowe rzeczy, więc raczej z tego powodu nie przyprawi mi rogów.
Niestety dla mnie to czasem za mało,zaczynam się łapać na przeglądaniu jej profili, przepytywania z dnia lub przeszłości co zaczyna ją irytować a ja nie potrafię przestać. Nie mogę przestać myśleć że kiedy mnie nie ma dookoła niej jest armia facetów lepszych ode mnie którzy ślinią się na jej widok. Kocham ją, chciałbym się zmienić. Znacie jakieś metody, książki na ten temat?
#zwiazki #zazdrosc
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
wziąłeś modelkę, to się nie dziw, że budzi zainteresowanie
zaufaj albo odpuść, bo zaborczość was wykończy
psycholog to dobry pomysł, bo to twoje kompleksy i poczucie niskiej wartości trzeba przepracować, zanim dziewczyna zorientuje się, że nie jesteś pewny jej uczuć i jej intencji i sama zawinie manatki
Zaakceptował: LeVentLeCri
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Precypitat