Aktywne Wpisy
wilang31 +13
To jaki w końcu ma kolor ta sukienka, u mnie na chacie już się prawie o to #!$%@?ą #heheszki #glupiewykopowezabawy
ewa-m +39
#nocnazmiana #weekend #depresja
Dotarło do mnie że najlepsze lata dawno przeminęły. Lata dzieciństwa, kiedy do nocy biegało się po dworze, opowiadało straszne historie, wchodziło na drzewa zbierając papierówki, grało w gumę i skakankę. Prawdziwe dziecięce przyjaźnie, dyskoteki i pierwsze zauroczenia. Kiedy to tak realnym wydawało się dwunastolatce że taki Billie Joe z Green Day czy Larry Mullen z U2 kiedyś przyjedzie, naprawdę się w niej zakocha i przeżyją love story jak z
Dotarło do mnie że najlepsze lata dawno przeminęły. Lata dzieciństwa, kiedy do nocy biegało się po dworze, opowiadało straszne historie, wchodziło na drzewa zbierając papierówki, grało w gumę i skakankę. Prawdziwe dziecięce przyjaźnie, dyskoteki i pierwsze zauroczenia. Kiedy to tak realnym wydawało się dwunastolatce że taki Billie Joe z Green Day czy Larry Mullen z U2 kiedyś przyjedzie, naprawdę się w niej zakocha i przeżyją love story jak z
#dermaroller #minoxidil #zarost #pytanie
Ma to jakies znaczenie?
Zmień dermaroller na 192 igły, bo 540 nie działa tak dobrze.
@chytruseek: nie ma sensu oszczędzać kilku zł na Allegro, bo nie wiesz czy kupujesz lek czy cygan z allegro rozlał spirytus do buteleczek i sprzedaje z profitem.
@xSzatekx: Co to ziomeczku? I jak używać? Aktualnie lece od Listopada Minoxida 2x dziennie + Dermamroller 0.5mm 192 raz w tyg i jest elegancki efekt już ale jeszcze bym chciał gęsciejszy troche zarost
@xSzatekx: masz to w formie tabletek czy proszku i dodajesz do minodixila?
to jest to?
W formie proszku. Do minoxidilu nie dodaje, bo używam pianki. Dodaje 2% do kremu Nivea Soft i 1 g dziennie do wody i ją wypijam.
Kupowałem dokładnie to i stąd: https://testosterone.pl/raw-series-l-carnitine-tartrate
To nie jest to, bo nie ma tam l-tartrat'u/tartrat'u.
Olejek dowolnej firmy - byle by była to mięta pieprzowa. Olejek w stosunku maksymalnie 5-6% mieszasz z w.w. kremem. Niektórzy dodają go do minoxidilu, ale nie wiem czy nie
@xSzatekx: ta jest nie dostępna. Ja bym to raczej dodawał do mino
@xSzatekx: na opakowaniu pisze ze jest tartrate a w składzie tak jak w twoim RAW: ze to Winian
Dodaj gdzie chcesz - ja nie mam wyboru. Dodając do kremu, będziesz też dodatkowo nawilżał skórę, po zapewne wysuszającym ją minoxidilu w płynie.
Faktycznie, jest tartrat. Sory za wprowadzenie w błąd. Możesz spokojnie ją kupować.
Tak, olejek może być ten.
To zależy ile masz kremu/minoxidilu - musisz to sobie procentowo wyliczyć.
Krem Nivea Soft dostaniesz w Biedronce i Rossmannie. Ewentualnie, jeśli nie będziesz wychodził, to możesz zamówić przez internet.
No krem by się przydał bo używam Nivea Man no sypie mi się trochę twarz.
Więc jak bym wziął ten krem to ile gramów tej Karnityny sypiesz