Wpis z mikrobloga

#problemytechniczne #komputerowyproblem

Hmm mam problemy z komputerem, formatowałem, sterowniki itd wszystko aktualne, szukałem milion powodów i przyczyn. może płyta główna, dysk twardy albo karta graficzna coś nie halo.

Mianowicie podczas oglądania filmów ekran mi czasem "mryga", czasem też się komputer zawiesza tylko przy oglądaniu filmów. Czasem jak wchodzę na jakąś stronę np taniechlanie.pl zawiesza się wszystko na 6-10 sekund potem jest takie piknięcie i działa, i jak przeglądam strony to mi się na ułamek sekundy robią takie szachownice jak na screenie. Ktoś tak miał? Jakieś rady oprócz idź do serwisu?
Pobierz
źródło: comment_L0FFw8Z77DnefLg847WfeVapyZiP0yL6.jpg
  • 24
@nvll: Temperatury sa jak najbardziej w porządku w stresie po cieżkim graniu karta max 61, procek 36, w tych upałąch co wczoraj.

@Al_Bundy: W sensie wypiąć kartę i używać zintegrowanej? We Flashu się zawieszają, przede wszystkim streamy. zwykłe filmy tylko mrygają.

@Aleks7: Jaki sznur?

@Jojne_Zimmerman: Jezus maria co to jest?
@Al_Bundy: Tylko flash freezuje, ale zwykłe filmy też mrygają i path of exile też, fifa też czasami tak robiła, ale lol czy battlefield działa ok, o i jeszcze miałem taki problem czasami jak grałem w tibie czy most wanted nowe że grafika nagle zwalniała masakryczni i wszystko działo się w slow mo, dopiero restart kompa pomagał. Może to faktycznie z kartą coś bo nie pamiętam żeby na zintegrowanej coś się działo.